BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,87
ALTIN 2.432,22
HABER /  SPOR

Kezman çark etti

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Mateja Kezman, Futbol Federasyonu'na vereceği savunmada geri adım atacak.

Abone ol

Gençlerbirliği maçında hakeme küfür ettiği gerekçesi ile kırmızı kart gören Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Mateja Kezman, Futbol Federasyonu'na vereceği savunmada geri adım atacak.
Sırp golcü, karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada İngilizce sarfettiği sözlerin normal sayıldığını belirtmiş, hakemi değil, kendisine sürekli dirsek atan rakip oyuncuyu hedef aldığını söylemişti.

Pozisyona kızmış!
Kezman'ın bu itirafının bile yüklü ceza almasına yeterli olacağı kanısı ile Disiplin Kurulu'na bir savunma göndermeye hazırlanan Fenerbahçeli yetkililer, Kezman'ın rakipleri için kesinlikle ağzından kötü söz çıkmadığını iddia edecek.
Kezman savunmasında pozisyon sırasında İngilizle küfürleri kimseyi hedef almadan söylediğini, pozisyon sonrası öfkelendiği için böyle bir tepki verdiğini ifade edecek.

Fener'de tatil bitiyor

Fenerbahçe'de, Gençlerbirliği maçından sonra verilen iki günlük izin bugün bitiyor. Samandıra Tesisleri'nde bu akşam bir araya gelecek olan sarı - lacivertli futbolcular, Rizespor maçının ilk çalışmasını yapacaklar. Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışından dolayı Samandıra'da olağanüstü önlemler alınırken, Dereağzı Tesisleri de her ihtimale karşı hazır tutuluyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'nun idman öncesi oyuncularıyla bir toplantı yaparak bazı uyarılarda bulunacağı belirtildi.

Tek Milli Appiah

Sarı-lacivertli takımın Ganalı yıldızı Stephan Appiah, milli takım kampına katılmak için İngiltere'ye gitti. Fenerbahçe'nin orta sahadaki dinamosu Gana'nın Nijerya ile yapacağı dostluk karşılaşmasında sahaya yine kaptan olarak çıkacak. Öte yandan milli takıma çağrılan diğer bir Fenerbahçeli Lugano ise sakatlığından dolayı gidemedi. Kezman, Alex, Edu ve Deivid ise yine milli takımlarından davet almayan isimler oldular.

Kaynak: Milliyet