BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.440,17
HABER /  MAGAZİN

Seren annesine nefretini yazdı

Annesi Nevin Teoman’la sevgilileri konusunda hep çatışan Seren Serengil, bakın annesi için neler yazdı.

Abone ol

Annesi Nevin Teoman’la sevgilileri konusunda hep ters düşen hatta bu yüzden evlatlıktan bile reddedilme noktasına gelen ünlü şarkıcı Seren Serengil, tüm öfkesini kaleme aldı.

Bebeğini düşürdükten sonra kabuğuna çekilen Seren Serengil, ’Nefret’ adını verdiği kitabıyla geri dönüyor. Kitabında annesi Nevin Teoman’ın, babası Öztürk Serengil’i boş yere boşadığını ve onun yüzünden 7 yaşında babasız kaldığını anlatan ünlü şarkıcı, hikayesine şu sözlerle başlıyor: “Mahkeme salonunda karar vermiştim. O beni babamdan ayırdı ben de onu mahvedecektim...”

“Mutsuzluklarımın sebebi o”
Kitabının içeriği hakkında, “Aslında bu anne-kız ilişkilerini ele alan bir roman. Ama bu yaşıma kadar yaşadığım her kötü olayın, annemin davranışları yüzünden olduğuna inanıyorum” diyen Serengil, şunları söyledi:

“Mutsuzluklarımın kökeninde hep annemin verdiği yanlış kararlar yatar. Belki boşanmasalardı veya babam başımda olsaydı karşı cinse bu kadar bağımlılık duymayacaktım. Şöhretin en iyi yerindeyken bu kadar hızlı bir aile kurma isteği duymayacaktım. Bu özel hayatımı ve başarımı çok etkiledi.”

Annesi mahkemeye verecek
“Annem bana hiç sarılmadı. Dominant bir kadındı” diye konuşan ünlü şarkıcının kitabında yazdıklarından haberdar olduğunu söyleyen annesi Nevin Teoman ise “Seren Serengil ile ilgili hiçbir haber artık beni ilgilendirmiyor. Onunla ilgili haberleri sadece arkadaşlarımdan duyuyorum. Avukatıma talimat verdim, bu konuyla o ilgileniyor. Ayrıca Öztürk’ün arkadaşları, benim dostlarım, ona nasıl bağlı olduğumu biliyor. Yaşamının son anına kadar hep onun yanındaydım.” //