BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.381,99
HABER /  GÜNCEL

Kewell Galatasarayın doktorlarına öfkeli!

Kewell ülkesinde kendisi hakkında yayınlanan bir belgeselde, sarıkırmızı kulübün sağlık ekibini ağır bir şekilde hedef aldı.

Abone ol

Galatasaray'ın bu sezon yaşadığı bozgunun varlığı (Nonda gönderildi) ve yokluğuyla (Yarım sezon sakattı) en önemli aktörlerinden biri olan Harry Kewell'ın ülkesinde kendisi hakkında yayınlanan bir belgeselde, sarıkırmızı kulübün sağlık ekibini ağır bir şekilde hedef aldı. Ocak ayında Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Orduspor maçında sakatlanan ve ülkesinde geçirdiği operasyonun ardından Florya'ya dönen Harry Kewell, yeşil sahalara dönememesinin sebebi olarak, Galatasaray sağlık ekibini gösterdi.

DİKİŞ ATMADILAR

Kewell yaşadıklarını ekranda şöyle anlattı: "Avustralya'daki ameliyat sonrası İstanbul'a döndüm. Ameliyat yarama dikiş atılması gerekiyordu ama bizim doktorlar stapler ile deriyi birleştirmek istedi. Ben de onay verdim. Ancak işler umduğumuz gibi gitmedi. G.Saray'ın doktorlarına güvenmiştim ama sahalara dönemedim."

"2 AYDA DÖNERSİN" DİYEN SUÇLU!

Kewell'ın bu iddiasını Sabah, Galatasaray Sağlık Kurulu Başkanı Mehmet Kurdoğlu'na sordu. Profesör Kurdoğlu şöyle yanıt verdi: "Kewell'a doğru teşhisi koyan biziz. Rahatsızlığı 'Osteitis pubis'ti. 2005 yılında da kasığından aynı şekilde sakatlanmış, operasyon geçirmişti. Ameliyatı ülkesinde olmak istedi. Döndüğünde her ameliyat sonrası oluşabilecek komplikasyonlar vardı. Ameliyat bölgesindeki dikişler tutmamıştı ve enfeksiyon vardı. Biz gerekli müdahaleyi yaptık. Cilde stapler atıldı. Bunun dikişten bir farkı yok. Ağrıları artınca da geri alındı. Kewell'a ülkesinde 'Sahalara 2 ayda dönersin' diyerek, futbolcunun beklentisini yükseltenler suçlu. Bu operasyonun ardından Kewell'ın en az 4 aya ihtiyacı vardı. Ancak kendisi bunu kabullenmedi."

ÖZEL FİZYOTERAPİSTLE DE SAHALARA DÖNEMEDİ

Kewell tedavi hakkında G.Saray doktorlarını suçlarken, Avustralyalı yıldızın sezon boyunca özel fizyoterapistiyle çalıştığı, sağlık ekibi ve takımın fizyoterapistlerine de bilgi verilmediği öğrenildi. Sezon sonuna doğru sahalara dönmesi gecikince özel fizyoterapistini değiştiren Kewell'ın geçirdiği rahatsızlıklar yüzünden metabolizmasının yavaş çalıştığı ve geçirdiği ameliyat sonrası iyileşme sürecinin diğer futbolculara göre daha uzun sürdüğü öğrenildi.

İNDİRİM TEKLİFİ

G.Saray'ın takımda kalması için "Yıllık ücretinde indirime git" teklifini götürdüğü Kewell'ın, "Geleceğimi düşünmek zorundayım" diyerek olumsuz yanıt verdiği ve Dünya Kupası sonrası, yıldızları milyonlara boğan Katar'a gidebileceği sızan haberler arasında.