BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  MAGAZİN

Kese attırmak için gelen ünlü!

Hollywood'un ünlü ismi gizlice İstanbul'a geldi. Hafta sonunu burada geçirdi. Gelmesinin tek sebebi vardı: Hamam!

Abone ol

Dünyaca ünlü sinema sanatçısı John Travolta Macaristan'da tatil yaptığı sırada bulunduğu yerde havanın bozması üzerine hamama girmek için geçtiğimiz pazar gecesi özel uçağı ile Türkiye'ye gelen ve hafta sonunu İstanbul'da geçiren Hollywood yıldızı John Travolta dün ülkesine döndü.

HAMAMDA KESE YAPTIRDI

Hollywood'un en tanınmış aktörlerinden John Travolta, İstanbul'a gelip, tarihi Galatasaray Hamamı'nda kese yaptırdı.

Güvenlik önlemleri içinde hamama kasket ile giren Travolta, hamamda kimsenin görüntü ve fotoğraf almasına müsade etmedi. Yaklaşık 2 saat kaldığı hamamda; kese, köpüklü banyo, köpüklü masaj ve yağlı masaj'ın içinde yeraldığı paşa servisini yaptıran Travolta, servisin karşılığı olan 57 euro yani yaklaşık 115 YTL'lik bedeli ödedi.

TELLAK'A 100 EURA BAHŞİŞ

Kimse ile fotoğraf çektirmek istemeyen Travolta, hizmetinden çok memnun kaldığı 29 yıllık tellak İbrahim Yılmaz ve servis görevlisi Ahmet Karagüney'e ise 100'er euro bahşiş bıraktı.

GAZETECİLERE MERHABA DEDİ

Kaldığı otelden menajeri ile birilikte dün öğlen saatlerinde Atatürk Havalimanı'nda özel uçakların bulunduğu Genel Havacılık Terminali'ne gelen ünlü yıldız, kısa bir süre bekledikten sonra Genel Havacılık A.Ş hangarına geçti. Ünlü yıldız burada 15 dakika bekledikten sonra kendi uçağına geçti. Uçağa binmeden önce kendisini görüntüleyen gazetecilere 'Merhaba' diyen ünlü yıldız daha sonra ülkesine gitti.