BIST 10.471
DOLAR 32,78
EURO 35,02
ALTIN 2.446,94
HABER /  GÜNCEL

Kadir Topbaştan radikal öneri

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş radikal bir öneri ortaya attı. Bakın Topbaş'ın çok tartışılacak önerisi ne?

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belelediyesi Başkanı Kadir Topbaş radikal bir öneriye imza attı. Topbaş,  ''Büyükşehirler hangi partiyi iktidar yapıyorsa, ilçelerde de onu yapmalıdır ki bu dayanışma ve güzellik devam etsin'' dedi.

İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINI BÜYÜKŞEHİR ŞEÇSİN

Topbaş, ''Büyükşehirlerde hangi parti kazanıyorsa, kabinesini de (ilçe ve belde belediye başkanlarını) kendi getirmeli ve giderken de kendisiyle birlikte götürmeli. Böyle bir yasal düzenlemeyi ilerde yapmak gerekiyor. Tabi bu seçime yetişmez ama İstanbul için bu yapılmalı'' diye konuştu.

CUMAYA KADAR ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için henüz adaylık başvurusunda bulunmadığını ancak Cuma gününe kadar yapacağını bildirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilgili adaylığı konusundaki sorular üzerine Topbaş, 12 Büyükşehir Belediyesi'nin başkan adaylarıyla ilgili hem kamuoyu, hem de parti içinde yoklama yapılacağının Başbakan Erdoğan tarafından açıklandığını belirterek, ''Cumaya kadar bekleyeceğiz. Henüz müracaat yapmadık ama Cumaya kadar yapacağız'' dedi.