BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Saran başkanlığa aday olacak mı?

Belediye başkanlığı adaylığından değil, Fenerbahçe Başkanlığı adaylığından bahsediyoruz. Bakın Saran dedikodulara ne yanıt verdi?

Abone ol

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Fenerbahçe’ye başkan adayı olup olmayacağını da anlattı. "Bunu konuşmak için çok erken" dedi. Saran'ın erken bulduğu bir diğer konu ise Aragonesi'i eleştirmekti...

Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım’ın başkanlığı bırakacağı iddia edilirken ünlü iş adamı ve eski Fenerbahçe yöneticisi Sadettin Saran’dan da başkanlığa aday olup olmayacağı ile ilgili sorulara yanıt verdi.

Fenerbahçe başkanlığı için aday olup olmayacağını merakle beklenen Sadettin Saran, Platin Dergisi'ne konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı.

BUNLARI KONUŞMAK İÇİN ÇOK ERKEN

“Bugün kongreyi konuşmak için erken.Onun da zamanı gelecektir. İyi gününde yönetimin yanında fotoğraf verip de kötü gününde muhalefet eden insanları tasvip etmiyorum. Bende zamanı geldiğinde ne karar verdiysem kamuoyuyla paylaşacağım. Bunlar için şu an erken olduğunu düşünüyorum” dedi.

ARAGONES'İ ELEŞTİRMEK İÇİN ÇOK ERKEN

Fenerbahçe’nin bu sezonki performansını da değerlendiren Saran, Süper Lig’in çok uzun bir maraton olduğunu ve daha bu maratonun başında olduklarını söyledi.

Sadettin Saran Aragones’i eleştirenler için; “Teknik direktör Luis Aragones’i eleştirmek için şu an çok erken ve anlamsız” dedi.