BIST 10.199
DOLAR 32,38
EURO 34,76
ALTIN 2.404,56
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kepez'de Ramazan Şenlikleri başladı

Kepez Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Ramazan Şenlikleri’nin ilk gününde Hacivat-Karagöz, Orta Oyunu ve Aşık ile Maşuk sahnelendi.

Abone ol

Kepez Belediyesi, Ramazan Şenlikleri dün akşam etkinliklerle başladı.
Geçtiğimiz yıl günde yüzlerce kişiyi misafir eden Ramazan Şenlikleri’nin ilk günü mehteran gösterisi ile başladı. Mehter marşları eşliğinde sahneye çıkan mehteran gurubuna vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kepez’de Ramazan Ayı’nın dolu dolu yaşandığını ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, açılış konuşmasında, “Bu yıl da 30 gün boyunca şenlik alanı ve Ramazan çarşısı ile eski Ramazanların hafızamızda kalan hatıralarını yaşatacağız” dedi. Mehteran gösterisinin ardından Hacivat-Karagöz, ortaoyunu ve Aşık İle Maşuk sahnelendi. Alanı dolduran vatandaşlar şenlik programını geç saatlere kadar izledi.

Kepez Ramazan Şenlikleri’nde 30 gün süresince Hacivat-Karagöz, Orta Oyunu, Aşık ile Maşuk gibi temaşa sanatların yanı sıra Mevlana’dan Neyname sahne gösterisi, Aşıklar Gecesi, aile sineması, Antalya Teke Yöresi Düğün Halayı, Mehteran ve yöresel etkinlikler de yer alacak. Sanatçılar Nuray Hafiftaş, Bedirhan Gökçe, Ömer Karaoğlu, Burak Ahıskalı, Şafak Sönmez, Fatih Şirazi ve Küçük İbo şenlikte konser verecek.