BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kepez semt konaklarına kavuşuyor

Antalya'nın Kepez Belediyesi'nce başlatılan Semt Konakları projesinin startı 2011'de verilecek.

Abone ol

Kepez Belediyesi kültürel, sanatsal ve sosyal etkinliklerin yapılabileceği, mesleki kursların düzenleneceği ‘Semt Konakları’nın startını 2011’de verecek.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret eden Gazi Mahallesi sakinleri, mahalledeki Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan konutların, hak sahiplerine teslimi, elektrik, su ve çevre düzenlemesiyle ilgili sıkıntılarını çözmesinden dolayı teşekkür etti.

Toplu konutların bulunduğu alandaki sosyal yaşamı canlandırmak için ellerinden gelen hizmeti yapmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Tütüncü ise 2001 yılında inşaatına başlanacak olan Semt Konakları’ndan birinin Gazi Mahallesi’ne yapılacağını bildirdi.Kültür, sosyal hizmetler, eğitim, sağlık, meslek kursları gibi hizmetlerin sunulacağı konaklarla mahallelerde sosyal ortam oluşturmayı amaçladıklarını bildiren Başkan Tütüncü, proje çalışmasının başladığı bildirdi.

İlk konaklar nereye yapılacak?

İlk konağın Sütçüler, Habibler, Gazi, Hüsnü Karakaş, Mehmet Akif Ersoy ve Güneş mahallelerinin ortak kullanabileceği alanda inşa edileceğini kaydeden Başkan Tütüncü, konakların Osmanlı ev mimarisi şeklinde yapılacağını söyledi.