BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.438,21
HABER /  GÜNCEL

Kene kabusuna bu halıyla son verin

Kene kabusu yeniden hortladı... İnsanlar piknik alanlarına gitmeye korkar oldu. Peki bu kabustan nasıl kurtulacaksınız? İşte yanıtı;

Abone ol

İngiliz bilim adamlarının geliştirdiği tekstil harikası WELSOFT® Kene Kovar Halı Dünya’da ilk kez Türkiye’de satışa sunuldu. Böcek ve zararlı haşeratın yaklaşamadığı Dünyada ve Türkiye’de ilk olan teknoloji ürünü halı sayesinde, özellikle ülkemizde yaz mevsiminde kene yapışmasından kaynaklanan ölümler de artık tarih olacak.

Ev ve piknik halısı olarak WELSOFT®-HealthGuard™ markasıyla tüketicilerin kullanımına sunulan tekstil devrimi halıya içeriğindeki özel bileşim sayesinde kene, sivrisinek gibi böcekler ve diğer haşerat yaklaşamıyor.

Hem anti-mikrobiyal hem de anti-böcek işlevselliği sağlayan kene kovar, sivrisinek kovar WELSOFT®-HealthGuard™ ev ve piknik halıları; sivrisineklerden kara sineklere, tatarcıklardan kenelere kadar birçok böceğin konmasını, sokmasını ve ısırmasını engelliyor.

KALİTESİNİ DÜNYA ONAYLADI

Üniversal Tekstil ile HealthGuard HealthCare arasındaki işbirliği ve yapılan AR-GE çalışmalarının sonucu olan teknoloji harikası halı; Dünya’nın önde gelen birçok bağımsız laboratuarları ve üniversiteleri tarafından da test edildi.

WELSOFT® Ar-Ge Bölüm Başkanı Fevzi Gökçimen, “ Welsoft® HealthGuard™ Halı, ileri teknoloji ile kaliteli ev tekstili üretim deneyiminin birleştirilmesi sonucu geliştirilen yeni bir üründür. Bir grup İngiliz bilim adamının zararlı böceklere karşı geliştirdiği bu ürün, uzun yıllar yapılan ar-ge çalışmaları neticesinde başarılı bir şekilde ev halısı ve piknik halısı olarak tüketicilerin kullanımına sunuldu. Dünyadaki çeşitli bağımsız araştırma laboratuarları ve üniversitelerin de teyit ettiği bu teknoloji harikası tekstil ürünü insan sağlığı için önemli bir koruma olanağı sağlamaktadır” dedi.

Uzun Ar-Ge çalışmaları sonucu bu ürünün doğduğunu belirten Endüstri Mühendisi Gökçimen, “Department of Health Sciences, University of Technology, Sydney, Avusturalya; Department of Microbiology, Prince of Wales Hospital, Hong Kong ve Intra Tech Healthcare, Londra, İngiltere gibi bağımsız laboratuar ve üniversitelerin testleri ve araştırmaları sonucunda WELSOFT®-HealthGuard™ ev ve piknik halılarının;

- Kene, sivrisinek ve diğer zararlı haşarata karşı TESİRLİ olduğunu,

- Kullanılan ürünlerde kesinlikle sağlığa zararlı veya yan etkisi olan bir durumun olmadığını,

- Bu teknolojinin uygulandığı ürünlerin çevre dostu olduğunu

- Anti-mibrabiyal, anti-bakteriyel ve anti-mantar özelliklere sahip olduğunu laboratuar deneyleri sonucu teyit etmiş oldular” diye konuştu.

BU HALIYI NEREDEN BULACAKSINIZ?

Çok uygun fiyatlarla piyasaya sürülen WELSOFT®-HealthGuard™ ev ve piknik halılarına www.welsoft.com.tr ve Türkiye’nin her yerinden 444 11 80’i arayarak sahip olabilirsiniz.