BIST 9.716
DOLAR 32,55
EURO 34,82
ALTIN 2.430,69
HABER /  GÜNCEL

Öğrenciyi dersten çıkarıp dövdü

İlköğretime giden oğlu, okul arkadaşı ile kavga etti. Hırsını alamayan uzman çavuş baba, okula gidip öğrenciyi dersten çıkarıp dövdü.

Abone ol

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir uzman çavuşun oğluyla kavga eden öğrenciyi dövdüğü ileri sürüldü.

Edinilen bilgiye göre, ilköğretim 6. sınıf öğrencileri M.B. ile O.A. arasında teneffüste top oynama yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Kavga eden iki öğrenci daha sonra öğretmen ve okul müdürü tarafından barıştırıldı.

Öğrencilerin derse girmesinden kısa süre sonra Diyarbakır'da görevli, kimliği açıklanmayan O.A'nın babası uzman çavuşun, ders sırasında sınıftan çağırdığı M.B'yi koridorda hakaret ederek dövdüğü ileri sürüldü.

DERSTEN ÇIKARIP YUMRUKLADI

M.B,  ''Derse girdik, 10 dakika geçtikten sonra arkadaşımın babası bir çocuğu göndererek beni müdürün çağırdığını söyleyince dışarı çıktım. Koridorda yumrukladı, beni tekme tokat dövdü. Sonra müdür geldi bizi odasına çağırdı. Orada da müdürle tartıştılar. Müdür polis çağırdı'' dedi.

Dayak yediği ileri sürülen öğrencinin babası Abdullah B. de iş yerinden ailesi tarafından arandığını ve Yenişehir ilçesi emniyet müdürlüğüne gitmesinin söylendiğini belirterek, ''Emniyet Müdürlüğüne gittiğimde okulda dövülen çocuğumun hastaneden getirildiğini, yüzünün ve gözünün kan içerisinde görünce şok geçirdim. Çocukların kavgasına büyüklerin karışması yanlış, zaten öğretmen barıştırmış. Olayın peşini bırakmayacağım. Cumhuriyet başsavcılığına şikayet dilekçesi verdim. Davacı oldum'' dedi.

Uzman çavuş ve okul yetkilileri olayla ilgili açıklama yapmadı.