BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kenan Evren 90 yaşına basmış!

Kenan Evren tam 90 yaşında ancak hala dinç! Evren sağlığını bakın neye borçluymuş,

Abone ol 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, 90 yaşını aştığını belirterek, ''Ama gördüğünüz gibi gayet dincim ve bunu düzenli olarak yaptığım yürüyüşe borçluyum'' dedi.

Kenan Evren, Emekli Orgeneral Fikret Küpeli ile birlikte Manisa Valisi Celalettin Güvenç'i ziyaret etti. Valilik binasının üst katına merdivenleri kullanarak çıkan Evren, Valilik şeref defterini imzaladı.

Evren, kendisinin 1995'ten bu yana Manisa'ya atanan her valiyi ziyaret ettiğini ifade ederek, ''Aradan geçen 7 valinin hepsini ziyaret edip kendilerine başarılar diledim'' diye konuştu.

Valilik binasının, kendisinin lise döneminden beri bulunduğunu bildiren Evren, şunları kaydetti:

''Tabiat ve Kültür Varlıkları Kurulu, binaya asansör yapımı için izin vermemiş. Aslında asansör yapılmasını istemiştim ama olmadı. Ancak bugün basamakları çok rahat çıktım. 90 yaşını aştık ama gördüğünüz gibi gayet dincim ve bunu düzenli olarak yaptığım yürüyüşe borçluyum.''

TURGUTLU ZİYARETİ

Bu arada 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, Turgutlu Belediyesi Kabristanına giderek, tuğla kiremit fabrikası sahiplerinden, Akzo Nobel Boya Fabrikası hissedarı Mehmet Altan'ın mezarını ziyaret etti.

Mezarlık ziyaretinden sonra Evren, Irlamaz Spor Vadisi ve Turgutluspor'un yeni tesislerini gezdi.

Kulüp binasından çıkarken gazetecilere açıklama yapan Evren, Turgutlu halkının belediye başkanına sahip çıkmasını isteyerek, ''Çoğu ilde ve hiçbir ilçede olmayan tesisler gerçekten kolayla yapılmaz. Kendisini tebrik ediyorum'' dedi.