BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Akgün 5 bin kişiyle CHPde

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ekibiyle birlikte CHP’ye geçiyor.

Abone ol Büyükçekmece Albatros Resteurant’ta yaklaşık 5 bin kişi ile bir arayla gelen Başkan Akgün; Halkımıza ülkemize ve de Büyükçekmece’ye daha yararlı işler başarabilmek için hep birlikte CHP’ye geçiyoruz ”dedi.

Yaklaşık 15 yıldan beri Büyükçekmece halkının desteğini hep arkasında hissettiğini belirten Başkan Akgün; “ Halkımın gücü sayesinde bugüne kadar yapılamayacak işler başararak Büyükçekmece’yi bir dünya kenti, bir Kültür kenti haline getirdik.Ben inanıyorum ki bu güç eskisinden daha güçlü bir hal almıştır.Bu sayede hedeflerimiz eskisinden daha büyük olacaktır” şeklinde konuştu.

Belediyelerin birleştirilmesinden sonra Büyükçekmece’nin daha da büyüdüğünü anlatan Başkan Akgün,konuyla ilgili olarak şunları söyledi; Bugüne kadar üç ayrı anket yaptırarak bize bağlanacak olan Celaliye Kamiloba, Mimarsinan, Kumburgaz, Muratbey, Tepecik ve Gürpınar Pınarkent Mahallesindeki vatandaşlarımızın bizden beklentilerini araştırdık. Hatta birebir kahve ve ev toplantılarında vatandaşlarımıza bizzat ben kendim de sordum.Bana söyledikleri “ Buz inanıyoruz ki Büyükçekmece’ye yaptığın çağdaş hizmetlerin aynısını bizim beldelerimize de yapacaksın. Zaten bizim için senin hangi partiden olmanda önemli değil.Sizi her partide desteklemeye hazırız. Yeter ki Büyükçekmece’ye yaptığın hizmetlerin aynısını bize de getir “dediler.Ama ben bunu yeterli görmüyorum.Ben Büyükçekmece’ye yaptıklarımın daha fazlasını yapmayı kendilerine söz verdim.”

Büyükçekmece halkının elele vererek düzenlediği Festivali’n kültür ve sanat alanında dünyanın en güzel festivallerinden birisi olduğunu dile getiren ANAP eski milletvekillerinden Yalçın Koçak da yaptığı konuşmasında ; “ Bu kadar muhteşem bir festivali hayata geçirmek kolay bir hadise değildir.Bunu gerçekleştirirken bir belediye başkanı bu başarıyı halkıyla birlikte paylaşıyorsa o büyük bir adamdır.Bence lider vizyonundadır. Bu konuda Büyükçekmece halkı olarak çok şanslısınız”dedi.

Başkan Akgün ile birlikte parti değiştirmeğe hazırlanan Anavatan Partisi Büyükçekmece İlyçe Başykanı Ahmet Şahin de şunları söyledi; “ Başkan Akgün ile birlikte halkımıza sunduğumuz bu kadar güzel hizmetlerin devamını sağlamak için, dün olduğu gibi bugün hatta yarında Başkanımızın yanındayız.Halkımızın çağdaş hizmetlerden daha fazla yararlanabilmesini sağlayacak Belediye Başkanımızla birlikte CHP’ye geçmeye ben ve parti yönetimim birlikte karar verdik .”