BIST 10.046
DOLAR 32,32
EURO 34,64
ALTIN 2.408,10
HABER /  EKONOMİ

Evdema hizmete açıldı

Uğur Yapı’nın Avcılar’da 6 katlı dev ev dekorasyon mağazası EVDEMA, 30 Ekim 2008 tarihinde hizmete açıldı.

Abone ol

Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su Erdal Karamercan ve Uğur yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik’in açılışını yaptığı EVDEMA Mağazası 30 Ekim Perşembe günü Avcılar’da açıldı.

İnşaat sektöründe 25 yılı geride bırakan Uğur Yapı’nın Avcılar’da 6 katlı dev ev dekorasyon mağazası EVDEMA, 30 Ekim 2008 tarihinde hizmete açıldı. Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su Erdal Karamercan ve Uğur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik tarafından açılışı yapılan törene iş ve sanat dünyasından da pek çok isim katıldı. Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su Erdal Karamercan törende yaptığı konuşmada “Özellikle herkesin kötümser tablo çizdiği bu dönemde böyle bir girişim tüm Türkiye’ye örnek olmalıdır. Bu dönemde yola çıkanlar işler yoğunken yola çıkanlardan daha fazla mesafe alır” dedi.

Toplam 12 bin metrekarelik kapalı alana sahip EVDEMA’da ıslak hacim ürünleri, mobilya, aydınlatma, aksesuar, iç ve dış kapı, duvar kağıdı, parke gibi ürün grupları yer alıyor. Eczacıbaşı ürünlerinin tamamı, Vitra, İntema, Villeroy&Boch gibi sektörün önemli markalarının yer aldığı mağaza içinde ayrıca galeri, restoran, kafeterya, çocuk parkı da hizmet verecek

20 metrekareden 12 bin metrekareye
Uğur Yapı, Akatlar Zeytinoğlu Caddesi’nde 20 metrekarelik küçük iş yerinde elektrik ve sıhhi tesisat işleri yapmak için 1978 yılında Kemal Çelik tarafından kuruldu. Kuruluşundan bir yıl sonra dükkânda yapı malzemeleri de satılmaya ve aktif olarak pazarlanmaya başlandı ve 1988 yılında Güneşli’deki yeni binasına taşındı. Bu arada ortakların çocukları da eğitimlerini tamamlayarak aktif olarak işe katıldı. Uğur Yapı 1988 yılında VitrA ile tanıştı ve DASA bayisi oldu. Yaklaşık 10 yıl VitrA S.S.G, Çanakkale Seramik, E.C.A ve Ekpaş ürünlerinin toptan pazarlamasını yaptı. 1998 yılında İntema’nın bir konsept oluşturması ile sadece Eczacıbaşı’nın üretmiş olduğu VitrA ve Artema markalı ürünlerin toptancılığına yöneldi.

Firma 1998 yılında Güzelce, 2000 yılında Güneşli, 2001 yılında Avcılar, 2002 yılında Kozyatağı, 2005 yılında Mecidiyeköy Banyo, 2008 yılında da Mecidiyeköy Mutfak, mağazaları açıldı. 30 Ekim 2008 tarihinde ise Avcılar E–5 karayolu üzerinde, E–6 karayolu bağlantı noktasında yaptırılan EVDEMA 12 bin metrekarelik mağazası zincire eklendi. Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Kemal Çelik’in yaptığı firmada, Ömer Çelik, Mehmet Çelik ve Fatoş Çelik yönetim kurulu üyelikleri görevinde bulunuyor.