BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.470,96
HABER /  SPOR

Bursaspor oyuncu arıyor

Bursaspor, takımdan ayrılmak istediğini belirtip, ülkesine giden Adriano Bizerra Melo'nun yerine Brezilya'da oyuncu arıyor.

Abone ol

Bursaspor, takımdan ayrılmak istediğini belirtip, ülkesine giden Adriano Bizerra Melo'nun yerine Brezilya'da oyuncu arıyor.

Bursaspor Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adriano'nun ayrılmasının ardından kulübün kasasından çıkan parayı geri kazanma adına çalışma başlattıklarını bildirdi.

Brezilya'da futbolcu bonservislerinin şirketlerde olması nedeniyle Adriano'nun yerine başka bir oyuncu alma şanslarının olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, sakatlığı nedeniyle ülkesinde bulunan diğer Brezilyalı oyuncu Leandro'nun durumunun ise henüz netlik kazanmadığını söyledi.

Çavuşoğlu, Leandro'nun sakatlığının ciddi olması veya Bursaspor'a dönmek istememesi halinde bu oyuncunun yerine de bir oyuncuyu takas yoluyla alabileceklerini dile getirerek, şöyle konuştu:

''Yardımcı antrenörümüz Ersel Uzgur, Adriano'nun yerine başka bir forvet bulmak için Brezilya'da oyuncu izliyor. Leandro ise henüz ameliyat olmamış. Gelişmeleri takip edip bu oyuncunun yerine de kaliteli bir defans oyuncusu alabiliriz. Yeni oyuncu veya oyuncularla ilgili kulübün kasasından para çıkmayacak.''