BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kemal Kılıçdaroğlu Fatiha okurken Adıyaman'da tepkiyle karşılaştı: Bu Fatiha bilmiyor ki!..

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bayramın ilk günü Adıyaman'a gitti. Depremzede vatandaşlarla bir araya gelen Kılıçdaroğlu, depremde hayatını kaybeden vatandaşların mezarlarına ziyaret gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu, mezarlıkta Fatiha okurken bir kişinin tepkisiyle karşılaştı. Kılıçdaroğlu yaşananlarla ilgili sosyal medyadan açıklamada bulundu.

Abone ol

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan bayramı nedeniyle Adıyaman'a gitti. Kılıçdaroğlu beraberindeki heyetle birlikte depremde hayatını kaybeden vatandaşların mezarlarını ziyaret etti. Kılıçdaroğlu mezarlık ziyaretini gerçekleştirdiği anda beklemediği bir tepki gördü.

"Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki..."

Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet depremzede vatandaşlar için Fatiha okurken bir kişi, "Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki, sen buna neden Fatiha okutturuyorsun?" diyerek tepki gösterdi.

Mezarlıkta bulunan diğer vatandaşlardan bazıları da şahsa, "Terbiyesizlik yapma" sözleriyle cevap verdi. Medyascope'un aktardığına göre yaşananların ardından duasını tamamlayan Kılıçdaroğlu mezarlıktan ayrıldı.

Kılıçdaroğlu açıklama yaptı: Benim hakkım varsa ben helal ettim

Söz konusu olay sonrası Kılıçdaroğlu bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları ifade etti: "Mezarlıkta acılı insan her şeyi söyleyebilir, yapabilir; acısına vermek gerekir. Bugün bunları konuşmayalım, kayıplarımızı hakkıyla analım. Lütfen o insanımızı da ifşa edecek şeyler yapılmasın, özellikle sosyal medyada sorumlu davranalım. Benim hakkım varsa ben helal ettim."

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Genç oyuncu Sude Zülal Güler'in büyük acısı! Annesi hayatını kaybetti
Foto Galeri Genç oyuncu Sude Zülal Güler'in büyük acısı! Annesi hayatını kaybetti Galeriye Gözat