BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,44
ALTIN 2.490,00
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kemal Kılıçdaroğlu ameliyat oldu hastalığı bakın ne!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili bir son dakika haberi geldi. Prostat rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Kemal Kılıçdaroğlu ameliyat oldu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Kılıçdaroğlu taburcu oldu.

Abone ol

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bu sabah Ankara Acıbadem Hastanesinde prostat ameliyatı oldu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir süredir prostat rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü, doktorların ise son kontrollerde ameliyata karar verdikleri öğrenildi.

Bunun üzerine bu sabah operasyonu gerçekleştirilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun ameliyattan çıktığı ve durumunun iyi olduğu bildirildi. Ameliyatı sonrası taburcu ediln Kılıçdaroğlu'nun evinde dinleneceği açıklandı.

KILIÇDAROĞLU TABURCU EDİLDİ: Hastane önünde açıklama yapan CHP Parti sözcüsü Bülent Tezcan ''Kılıçdaroğlu taburcu oldu, durumu iyi evinde dinlenecek. Salı günü kendisini kürsüde görebileceğiz'' dedi.

CHP'DEN AÇIKLAMA: Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kılıçdaroğlu'nun ameliyatına iliştin açıklamada şöyle denildi: “CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara Acıbadem Hastanesi’nde idrar yolları problemine bağlı olarak bir girişimde bulunulmuştur. Sayın Genel Başkan, gün içerisinde taburcu edilecektir.”

PROSTAT NEDİR ? : Prostat; erkeklerin üreme sistemlerinin bir parçası olan, şeklen ve boyutsal olarak cevize benzeyen küçük bir salgı bezdir. İdrar torbasının altında ve kalın bağırsağın yani rektumun önünde yer alır. Prostat salgı bezinin görevi, meniyi oluşturan sıvının yaklaşık %20’lik kısmını salgılamak ve spermin dışarı atılmasını sağlamaktır.

Prostat hastalığı nedir? En önemli belirtileri ve ameliyatı