BIST 9.757
DOLAR 32,57
EURO 35,03
ALTIN 2.456,65
HABER /  MAGAZİN

Ceyhun Çelik kimdir Nuray Hafiftaş'ın evliliği işte kocası

Nuray Hafiftaş evli mi bekar mı diye merak ediliyordu. Herkes Nuray Hafiftaş'ın bekar olduğunu sanırken 1992 yılında Ceyhun Çelik ile evlendiği ortaya çıktı. İşte Nuray Hafiftaş'ın gizli kalan evliliğini ve kocası Ceyhun Çelik ile boşanma sebebi.

Abone ol

Nuray Hafiftaş'ın 1992 yılında gizlice evlendiği kişinin ismi Ceyhun Çelik. Nuray Hafiftaş bu evliliği en yakınlarından bile gizlemiş ve kaset çalışması sırasında tanıştığı Ceyhun Çelik ile yıldırım nikahı kıymış. Nuray Hafiftaş'ın evliliği boşanmak için mahkemeye başvurunca ortaya çıkmış.

CEYHUN ÇELİK KİMDİR: 1992 yılındaki gazetelere yansıyan haberlere göre Nuray Hafiftaş kocası Ceyhun Çelik'ten şiddet görmüş. 2 aylık evliyken ünlü türkücü dayak yediği eşi Ceyhun Çelik'i karakola şikayet etmiş. Nuray Hafiftaş'ın ailesi boşanmasını isterken araya Cengiz Kurtoğlu girmiş ve ünlü türkücü eşine bir şans daha vermiş. Ancak kocası Ceyhun Çelik dayak olayına devam edince Nuray Hafiftaş avukatı İlhan Gündüz aracılığı ile boşanmak için dava açmış.

Nuray Hafiftaş'ın 2 ay süren olaylı evliliği ve dayakçı kocası Ceyhun Çelik ile ilgili haberler internethaber.com'un haberine göre 16 Şubat 1992 tarihli gazetelere 'Yerli liz dayak kurbanı başlığı' başlığı ile yansımıştı.

BU YÜZDEN Mİ BİR DAHA HİÇ EVLENMEDİ : Nuray Hafiftaş'ın kaset çalışması yaparken tanışıp evlendiği eşi Ceyhun Çelik müzik yönetmeni olarak çalışıyordu. Çiftin tanışması da bu yolla olmuştu. Nuray Hafiftaş kocasını dayak yüzünden boşadıktan sonra bir daha adını hiç anmadı ve kimseyle de evlenmedi. Verdiği röportajlarda da 'erkeklere' olan güvensizliğini 'neden evlenmiyorsunuz' sorusuna verdiği yanıtla şu şekilde ortaya koymuştu;

- Evlenmek için insanlara güvenmek gerekiyor. Hiç kimse mutsuzluk yaşasın, boşansın, çocukları ortada kalsın istemez. Bunların sebeplerini bilemeyiz. Kapılar kapandığında içeridedir yaşanan bütün gerçekler. Öyle bir zaman olmuş ki, erkekler kadınları sömürmek ister durumdalar. Özellikle sanatçının isminden yararlanayım, ekranlara çıkayım diyen çok erkek modeli var. Korkuyorsun tabiî bir şekilde... Öyle bir hayat süreceksem, kendi halimde, ailemle yaşayayım diyorum...

Nuray Hafiftaş'ın eşi çıktı! Dayakçı kocası kimdir işte gizli evliliği