BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,68
ALTIN 2.394,57
HABER /  SPOR

Kazımdan Beşiktaş itirafı

Fenerbahçe'nin yeni transferi milli futbolcu Colin Kazım'dan Beşiktaş ile görüştü mü?

Abone ol

Fenerbahçe'nin yeni transferi Colin Kazım Richards, Beşiktaş Kulübü ile hiç bir şekilde konuşmadığını açıkladı. Milli futbolcu, Middelsbrough'a transfer olan Tuncay'ın, İngiltere'de başarılı olacağını düşündüğünü söyledi.

Samandıra'daki tesislerde yapılan antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Colin Kazım, ilk hedefinin takıma girip düzenli bir şekilde oynamak olduğunu belirterek, “Bunu başardıktan sonra da gerek Türkiye'de futbolla ilgilenen insanların, gerekse dünyada futbolla ilgilenenlerin ismimi duymasını ve kaliteli futbolcu olduğumu görmelerini istiyorum. Bu benim için önemli bir nokta” diye konuştu.

BEŞİKTAŞ İLE KONUŞMADIM

Colin Kazım, "Beşiktaş'a gidecektin, ani bir kararla Fenerbahçe'ye gelmen sürpriz oldu. Seçiminde neler etkili oldu?” şeklindeki soruya da şu yanıtı verdi:

"Ben Beşiktaş ile hiçbir şekilde konuşmamıştım. Benim için Fenerbahçe'ye imza atmak sürpriz olmadı. İnsanlar Beşiktaş'a geleceğim yönünde konuşmuş olabilir, söylentiler olmuş olabilir. Benimle ilk olarak bağlantıya geçen Fenerbahçe oldu."