BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.444,90
HABER /  GÜNCEL

Kazaya bakmaya giderken öldü

Kazaya bakmak için karşıdan karşıya geçmeye çalışan işçi, araç altında kalarak hayatını kaybetti.

Abone ol Kazaya bakmak için karşıdan karşıya geçmeye çalışan işçi, araç altında kalarak hayatını kaybetti. Avcılar E-5 üzerinde meydana gelen kazaya bakmak isteyen oto yıkama işçisi Ali Şipal (41) canından oldu.
Edinilen bilgiye göre, İGS Otobüs duraklarında 34 BRY 57 plakalı aracın karıştığı kazaya bakmak için yolun karşısına yönelen Ali Şipal (41), yolda hızla seyreden bir aracın altında kalarak öldü.

Kazaya karışan araç olay yerinden hızla kaçtı. Bu arada, Şipal'e yardım etmek için gelen 34 VZ 39 28 plakalı 112 ambulansına da özel bir kanalda yayınlanan "Arka Sıradakiler" isimli dizinin oyuncusu Temmuz Coşkun Karikutal'ın kullandığı 34 BJ 57 81 plakalı araç arkadan çarptı.

Kazada yaralanan Karikutal, olay yerine gelen başka bir ambulansla Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Görgü tanıkları Şipal'in yerde kanlar içinde yatarken, müdahale etmek isteyen ambulansa Karikutal'ın kullandığı aracın çarptığını söyledi. Şipal'in cesedi savcı gerekli incelemeleri yaptıktan sonra Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Şipal'in, kazanın meydana geldiği noktada bulunan bir benzin istasyonunda oto yıkamacısı olarak çalıştığı öğrenildi.