BIST 10.277
DOLAR 32,31
EURO 34,74
ALTIN 2.389,02
HABER /  DÜNYA

Kaza yaptı motorum diye ağladı

Konya’da, polisin "dur" ihtarına uymayıp kaçmaya çalışan motosiklet sürücü kaza yaptı. Sürücü kazadan sonra "motorum" diye ağladı. <br/>...

Abone ol

Konya’da, polisin "dur" ihtarına uymayıp kaçmaya çalışan motosiklet sürücü kaza yaptı. Sürücü kazadan sonra "motorum" diye ağladı.
Kaza, saat 22.00 sıralarında merkez Karatay ilçesinde Fetih Caddesiyle Büyük Kum Köprü Caddesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, devriye gezen polis plakasız tescilsiz bir motosikleti durdurarak incelemeye başladı. Motosikleti inceleyen polis Ramazan K. (30) idaresindeki plakasız tescilsiz motosikleti görünce durdurmak istedi. Polisin dur ihtarına uymayana Ramazan Küçük motosikleti vermemek için kaçmak istedi. Polisi geçen sürücü polis otosunu geçtikten kısa bir süre sonra kaza yaptı. Kaza mahalline gelen polis 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerinde bir süre ambulansın gelmesini bekleyen Ramazan Küçük sevk edilen ambulansa alınacağı sırada, motorumu almayın motorum ne olacak diyerek ağlamaya başladı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı sürücü Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)