BIST 10.219
DOLAR 32,22
EURO 34,72
ALTIN 2.444,45
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>Muş’ta deprem<br/>Muş’ta saat 23.40’ta 40’ta merkez üssü Tüten köyü olan 5.1 b...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Muş’ta deprem
Muş’ta saat 23.40’ta 40’ta merkez üssü Tüten köyü olan 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Geçtiğimiz Pazartesi oluşan 4.5 şiddetindeki depremin ardından kentte ikinci kez deprem paniği yaşandı. Ölen ya da yaralanın olmadığı sarsıntı çevre illerden de hissedilirken, 20 evde hasar oluştu. Havanın yağışlı olması nedeniyle Türk Kızılayı’nın köye çadır, battaniye ve bazı ihtiyaç malzemeleri gönderdiği öğrenilirken, deprem anında yaşanan panik kameraya yansıdı.



Terim’in "Aslanlarını" vurdular
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında sahasında Real Madrid’i konuk etti.
Galatasaray taraftarının muhteşem koreografisi ile başlayan karşılaşma aynı güzellikle sona ermedi. İlk yarısı Real Madrid’in 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlanan maçı İspanyol ekibi 6-1 kazandı.



Maymunla köpeğin kavgası güldürdü
Tokat’ta bir restoran sahibine ait köpek ve maymunun kavgası izleyenleri güldürüyor.
Şenyurt kasabasında bulunan Çiftlik Restoran’daki bir köpek ve maymun aniden kavgaya tutuşuyor. Amatör bir kamera tarafından çekilen görüntülerde, birbirini alt etmeye çalışan iki hayvanın komik halleri yer alıyor. Bir yandan kavga edip bir yandan da birbiriyle oynayan maymun ve köpek, bazen işi ciddiye alıp birbirlerinin canını acıtıyor.
(İHA)