BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.444,90
HABER /  GÜNCEL

Kaza yapan zanlılar yakayı ele verdi

Adana'da 2 evden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 4 zanlı, çaldıkları sürücü belgesiyle kiraladıkları otomobille kaza yapınca yakalandı.

Abone ol

Adana'da 2 evden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 4 zanlı, çaldıkları sürücü belgesiyle kiraladıkları otomobille kaza yapınca yakalandı.

Celal K. (20), Yasin K. (20), Bilal A. (27) ile M.T. (17) Atakent ve Namık Kemal mahallelerindeki iki evden hırsızlık yaptı.

Atakent Mahallesi'ndeki Alper T'ye ait evden sürücü belgesini de çalan zanlılar, belgeye Bilal A'nın fotoğrafını yapıştırarak otomobil kiraladı.

Kiraladıkları otomobil ile gezen zanlılar, iki gün önce TEM otoyolu Balcalı çıkışında kaza yaptı. Devrilen otomobildeki zanlılardan Bilal A. ile M.T. kaçarken, diğer iki zanlı aracın yanında kaldı.

Kaza için olay yerine giden polis ekipleri, Celal K. ile Yasin K'nin kimlik bilgilerini kontrol edince hırsızlık suçundan sabıkaları olduğunu belirledi. Ayrıca araçta çıkan Alper T'ye ait kimliği de sorgulayan ekipler, bu kişiye ait evden kısa süre önce hırsızlık yapıldığını tespit etti.
Bunun üzerine gözaltına alınan zanlılar yapılan incelemede Atakent ve Namık Kemal mahallelerindeki iki evden hırsızlık yapan zanlılar olduğunu tespit etti. Zanlıların ifadesi doğrultusunda Bilal A. (27) ile M.T. de Atakent Mahallesi'nde yakalandı.

Hırsızlıktan çok sayıda sabıkası olduğu öğrenilen zanlılar, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.