BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,85
ALTIN 2.442,51
HABER /  GÜNCEL

Nihat Kahveci'den şaşırtan karar

Takım arkadaşları ile kavga ettikten sonra spor yazarı Turgay Demir ile tartışan Nihat Kahveci'den ayrılık sinyali.

Abone ol

Takım arkadaşları ile kavga ettikten sonra spor yazarı Turgay Demir ile tartışan Nihat Kahveci ayrılık sinyali verdi.

Yıldız futbolcu "Yönetim sözleşmemi fesh etmek isterse kolaylık sağlarım" açıklamasını yaptı.

Beşiktaşlı Nihat Kahveci, Konyaspor maçı içinde ve sonrasında yaşanan olayları değerlendirirken "Bir daha asla Türkiye'de forma giymeyeceğim" dedi.

TÜRKİYE'DE BAŞKA TAKIMDA OYNAMAYACAK

Yönetimin kendisiyle ön görüşme yaptığını, büyük ihtimalle ayrılacağını söyleyen tecrübeli oyuncu, siyah beyazlı takımdan ayrılması halinde Türkiye'de başka bir takımda asla forma giymeyeceğini açıkladı. 

QUARESMA İLE SAHA İÇİNDE KAPIŞMIŞTI

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma ile sakatlanan Mert Nobre'nin yerine giren Nihat Kahveci arasında saha içinde tartışma yaşandı. 65. dakikada bir pozisyonda Quaresma topu yaklaşık 30 metreden kaleye vurdu. Top savunmadan geri döndü. Şutun hemen ardından sağdan bindiren Nihat, Portekizli'nin topu kendisine vermemesine sinirlendi. Önce 'topu bana atsana' şeklinde bir tepki veren Nihat, Q7'nin kendisine el hareketi yapmasıyla sinirlendi ve üzerine yürüdü. Nihat, Quaresma'yı iterken, araya giren Simao ve Fernandes tartışmanın alevlenmesini önledi. Quaresma'nın penaltıdan attığı gol sonrası ise Portekizli'yi ilk tebrik eden Nihat oldu ve ikili arasındaki gerilim tatlıya bağlandı.

TOPU ALAMAYINCA 'TEPKİM OLDU' DEMİŞTİ

Nihat maç sonrası "Bir pozisyonda top istedim. Topu alamayınca bir tepkim oldu. Ancak bu tip olaylar, zaman zaman maç içinde yaşanabiliyor. Beraberliğe sevinecek değiliz. Kupayı alırsak kötünün iyisi olacak" diye konuşmuştu.

YUMRUK ATMAYA KALKTI

Konyaspor maçı esnasında Quaresma ile tartışan Nihat maç sonrası da büyük gerilim yaratmıştı. Nihat, takımla otobüse binerken, Fotomaç yazarı Turgay Demir'e seslenerek "Turgay gelsene buraya içeride konuşacağım" dedi. Demir de "Önce Turgay ağabey diyeceksin" diye cevap verince gerilen ortamda yönetici Cengiz Zülfikaroğlu araya girdi. Ancak Nihat, "Kimden kaç para alıyorsun, bu yazıları yazıyorsun. Lazımsa ben sana vereyim. Sen Allah mısın ki aldığım paranın helalini, haramını soruyorsun" diyerek, Demir'e yumruk atmaya çalıştı. Tecrübeli futbolcu, araya girenler sayesinde yaka paça takım otobüsüne bindirildi.