BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.397,08
HABER /  SPOR

Kayserispordan milli sitem

Kayserispor, Gökhan Ünal’ın kadroda olduğu halde 11’e alınmamasına sitem etti.

Abone ol

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Malta maçında Gökhan Ünal’ın kadroda olduğu halde 11’e, Mehmet Topuz’un ise 18’e alınmayışına sitem etti.
     
Mamur,“Fatih Hoca kusura bakmasın ama Kayserispor’un transfer dönemine damgasını vurmuş iki ası Gökhan ve Mehmet Topuz, Malta maçında sahaya sürülen 11’de yer almalıydı. Hele hele Gökhan, gol sıkıntısı çeken ay yıldızlı takımda dün gece leblebi gibi goller atardı'' dedi.
     
Gökhan Ünal’ın geçtiğimiz sezon gol kralı olduğunu hatırlatan Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in işine karışmak gibi bir niyetlerinin olmadığını, tüm sorumluluğun Terim’de olduklarını bildiklerini, ancak iki oyuncularının da ilk 11’de oynaması gerektiğini ileri sürdü. Başkan Mamur, “Milli Takım, Malta karşısında özellikle ikinci yarıda inanılmaz goller kaçırdı. Gökhan Ünal, yedek kulübesinde değil de sahada olsaydı, bana göre bunların çoğunu gol yapardı. Çünkü tam istediği gibi sağlı sollu ortalar geliyordu. Kişisel becerisiyle de katı defans yapan evsahibi ekibin ceza alanına hareketli toplarla girer, golünü atardı. Kısacası dün gece Gökhan Ünal leblebi gibi goller atardı. Mehmet Topuz’a gelince, Romanya ile oynanan milli maçta da forma giydi, sakatlığı da yoktu. Takım kaptanımız dün gece bırakın 18’e alınmamayı, tel tel dökülen orta sahada çok rahatlıkla yer alırdı''şeklinde konuştu. Kayserispor Başkanı Mamur, Gökhan Ünal ile Mehmet Topuz konusundaki sitemlerini, Fatih Terim’in yardımcılığını yapan Oğuz Çetin’e de ileteceğini sözlerine ekledi.
     
Öte yandan, Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile Genel Menajer Süleyman Hurma, Almanya’nın Münih kentine giderek, gurbetçi bir Türk oyuncusuyla ara transfer için anlaşma zemini arayacak