BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kayseri pazar günü elektriksiz kalacak

Kayseri´de elektrik atlarında yapılacak yenileme çalışmaları sebebiyle Pazar günü 7 saat süreyle bazı bölgelere elektrik verilemeyecek.

Abone ol

Kayseri ve Civarı Elektrik T.a.ş.´den Yapılan Açıklamada Erciyes-3 İndirici Trafo Merkezi, Erciyes-12 Dağıtım Merkezi ile Dm-9 Dağıtım Merkezi´nde zorunlu bakım ve onarım çalışması yapılacağı belirtildi.

Kayseri ve civarı Elektrik T.A.Ş.´den yapılan açıklamaya göre; 04 Nisan 2010 Pazar günü 9.00-16.00 saatleri arasında Keykubat Mahallesi, Şeker Fabrikası ve civarı, Yeni Otobüs Terminali, Çukurkuyu Mevki, Yeni Sanayi´nin bir bölümü, Esentepe, Ziya Gökalp, Ambar Mahalleleri ve civarı, Belsin 30 Ağustos ve Selimiye Mahalleleri, Yenidoğan Mahallesi´nin bir kısmı, Matbaacılar Sitesi , Bölge Trafik Müdürlüğü,YİBİTAŞ, Botaş A.Ş., Cephanelik, Lüks Kadife, Katartaş Fabrikaları ve civarı, Harb-İş Evleri ve civarı, Molu, Oymaağaç köyler grubu, Lüks Kadife´den sonraki Boğazköprü´ye kadar olan Ankara asfaltı üstü fabrika ve kuruluşlar, KASKİ Keykubat Su Pompaları, Otobüs Terminal ile Çevreyol bağlantısı arası Yeni Hurdacı Blokları ve civarı, Yeni Çevreyol arkası N. Naci Yazgan Üniversitesi şantiyesi, Demiryolları Deplase (Kolin İnşaat) şantiyesi ve civarına elektrik verilemeyecek.

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.´den yapılan açıklamada çalışmaların daha erken bitirilmesi durumunda belirlenen saatten önce elektrik verilebileceği, yapılan bu çalışmalarla bölgeye daha kaliteli ve kesintisiz enerji verilmesinin amaçlandığı belirtildi.