BIST 9.887
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.459,22
HABER /  GÜNCEL

Kayseri Havalimanı'nda silah sesleri! Yaralı polisler var

KAYSERİ Havalimanı'nda görevli polis memuru Eyüp B., tartıştığı mesai arkadaşı polis memuru Ali A.'yı tabanca ile ateş ederek yaraladıktan sonra aynı silahla kendisini vurdu. Yaralanan 2 polis, hastaneye kaldırıldı.

Abone ol

KAYSERİ Havalimanı'nın iç hatlar terminalinde duyulan silah sesleri, korku dolu anlara sahne olurken, olayın polislerden kaynaklandığı ortaya çıktı.

İç Hatlar Giden Yolcu bölümünde güvenlik noktasında görevli polis memuru Eyüp B., mesai arkadaşı Ali A. ile bilinmeyen nedenle tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda Eyüp B., tabancasını çıkarıp meslektaşına 3 el ateş etti. Eyüp B., daha sonra aynı silahla kendisini vurdu.

DHA'nın haberine göre, yaralanan 2 polis, çağrılan sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı. Havalimanında yolcular büyük panik yaşarken, polis ekipleri havalimanında geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kayseri Valisi açıklama yaptı

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Kayseri Havaalanı iç hatlar terminalinde polis memuru E.B.'nin meslektaşı A.A.'yı yaraladıktan sonra kendini vurduğu yerde inceleme yaparak bilgi aldı.

Vali Günaydın, havaalanı çıkışında konu hakkında yaptığı açıklamasında, "Maalesef havalaanımızda üzücü bir olay yaşandı. İki polis memurumuzun kendi aralarındaki tartışma sonucu, polis memurlarımızdan bir tanesi diğer polis memurumuzu vuruyor ve sonrasında intihara teşebbüs ediyor. Ben haberi üniversitedeki bir programda aldım ve hemen rektörümüz ile üniversitedeki acile geçtik. Polis memurumuz E.B. orada. Doktor arkadaşlarımızın yoğun müdahalesi var ve devam ediyor. Acil olarak ameliyata alacaklar. Emniyet Müdürümüz de şehir hastanesinde diğer polis memurumuzu takip ediyor. Onun da durumu ağır. Doktorlarımız ellerinden geleni yapıyorlar. Konuyla ilgili adli tahkikat da başladı. Konuyla ilgili açıklama daha sonra yapacağız. Polis memurlarımız tecrübeli ve aralarında hiçbir husumet bulunmadığı söylendi. Görüntüleri de izledim. Birkaç dakika görüşüyorlar ve sonrasında maalesef üzücü olay meydana geliyor. Doktorlarımız dediğim gibi yoğun bir mücadele veriyorlar" dedi.