BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kaymakamlığın yaptığı rezelate bak!

Çemişkezek'te Kaymakamlık ataması yapılan geçici köy korucularının listesini yayınladı!

Abone ol

Tunceli’nin Çemişkezek İlçe Kaymakamlığıı internet sitesinde ataması yapılan 50 köy korucusunun adını ve görev yapacakları köylerini yayımladı. Listede, son dönemde ataması yapılan 50 geçici köy korucusunu hedef haline getirebilecek tüm bilgiler detaylarıyla yer aldı!

Çemişgezek Kaymakamı Emre Çınar imzası ve Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen’in oluru ile internet sitesinde yer alan yazıda, ataması yapılan geçici köy korucularının adı soyadı, doğum tarihi, anne baba adı ve köyleri ayrıntılarıyla yer aldı. 

GÖREV YERLERİ BİLE YAZDI

Yazının ekinde ise, işe alınan geçici köy korucularının isim listesi ve görev yapacakları köylerle ilgili detaylı bilgilerinde yer aldığı görüldü.

Son dönemlerde PKK’lıların hedefi haline gelen korucuların isimlerinin internet sitesinde detaylı olarak yer alması dikkat çekerken, konu ile ilgili basın mensuplarının aradığı Kaymakam Emre Çınar, bu konuda açıklama yapmayacağını söyledi.

Basın mensuplarının Kaymakamlığı aramasından sonra 10 gündür Kaymakamlık sitesinde bulunan korucular ile ilgili yazı ve korucuların isimlerinin detaylı yer aldığı ek listenin kaldırıldığı görüldü.

Çemişkezek ilçesinde bugüne kadar PKK’lılar tarafından düzenlenen saldırılarda 20’ye yakın geçici köy korucusunun şehit olduğu belirtildi.