BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.428,00
HABER /  GÜNCEL

İzdivaçta evlilik öncesi seks atışması

Televizyon ekranlarından eksik olmayan izdivaç programlarından birinde ilginç bir an yaşandı

Abone ol

TNT ekranlarında yayınlanan Dest-i İzdivaç programında bir damat ve gelin adayı evlilik öncesi cinselliği savununca gergin anlar yaşandı.

Damat adayı Hasan, "İnsanlar birbirlerini tanımadan, flört dediğin olay olmadan nasıl evlilik olacak? Nereden biliyorsun, belki adamın cinsel hastalığı var, kocalık görevini yapamayacak veya kadın kadınlık görevini yapamayacak. Gideceğiz nikah yapacağız Ondan sonra iki sene mahkemeyle mi uğraşacağız?" açıklamalarında bulundu.

GELİN ADAYI ŞAŞIRTTI

Gelin adayı Şerife de, "Buraya gelen insanlar üstü kapalı konuştukları için cinsel hayat konuşulmuyor. Aslında evliliğin içinde en büyük temellerden biri cinsel uyum çok önemli, ten uyumu çok önemli. Bunlar yaşanmadığı gibi direk evlilikte bunu yaşıyorlar sonra uyum olmuyor, zevk almıyorlar. Aslında Türk toplumunda belli örf ve adeteler belli kalıplarda olduğu için yasak. Evlenmeden kimse cinsel ilişkiye girmesin diye bir şey var" dedi.

"CİNSELLİK EVLENMEDEN YAŞANMALI!"

Gelin adayı Şerife'ye damat adaylarından Haluk tepki gösterdi. "Yani girsinler mi, ne kadar yanlış mesaj veriyor bu Şerife, milyonlar seyrediyor, bizi ne yapıyor bu?" karşılığını veren Haluk Bey'e Şerife Hanım, "Cinsellik benim için önemli. O yüzden önceden yaşanmalı" şeklinde cevap verince herkes şaşkına döndü.