BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.410,13
HABER /  MEDYA

Kayıtdışı 7.bölüm fragmanı Nejat komadan çıkabilecek mi?

Fox Tv'nin pazartesi günleri ilgiyle izlenen dizisi Kayıtdışı bu akşam 7.yeni bölümüyle ekranda olacak. Yayınlanan son bölümde Nejat'ın ne durumda olacağı merak ediliyordu. Peki Nejat, Kayıtdışı yeni bölümde kurtuldu mu? Gelin hep birlikte Kayıtdışı 7.bölüme bakalım.

Abone ol

Başrollerini Songül Öden ile Erkan Petekkaya'nın paylaştığı Kayıtdışı bu akşam 7.yeni bölümüyle ekranda olacak. Herkes yeni bölümde Ali Kemal'in yakın arkadaşı Nejat'ın yoğun bakımdan çıkıp çıkmadığını merak ediyor.

Nejat’ın yoğun bakımda olduğu haberiyle dünyası yıkılan Ali Kemal’e, bir darbe de Esra’dan gelir. Onun hakkında öğrendiği sır, ikili arasındaki ipleri kopma noktasına götürür.  Ekip, Nejat’ın intikamını almak için Cafer’in peşine düşer. Zeynep, anne ve babasının sır ölümünü aydınlatmaya kararlıdır. Bu konuda, belki de güvenebileceği tek kişi olan Ali Kemal’den yardım ister. 

 Orhan, Melek’e sürpriz bir teklifte bulunur. Başarısız geçen operasyon sonrası açığa alınan Melek’in, ona güvenmekten başka çaresi yoktur. Orhan’ın ortaya çıkmasıyla uykuları kaçan Ekrem, sinsice bir plan yapar ve Orhan’ı yok etmesi için Adnan’ı görevlendirir. Adnan, peşine düştüğü adamın babası olduğundan habersizdir. Ali Kemal ise, Orhan’ın, Ekrem’in bütün kirli çamaşırlarını ortaya dökebilmek için eline geçen en büyük fırsat olduğunun farkındadır ve onlardan önce Orhan’a ulaşmak için elinden gelen herşeyi yapacaktır.