BIST 9.043
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.294,57
HABER /  GÜNCEL

Kandil'den kaçan kadın terörist bütün iğrençlikleri anlattı!

İki arkadaşıyla terör örgütünden kaçarak teslim olan Zilan Dicle kot adlı kadın terörist, Beritan Hilal kod adlı Zeynep Kara'nın sürekli tecavüze uğradığı için intihar ettiğini söyledi.

Abone ol

Kandil'de tecavüz ve işkenceye maruz kalan, karşı çıkınca da infaz edilen ya da intihara sürüklenen kadın teröristlere son örnek 20 yaşındaki Zeynep Kara oldu.

TECAVÜZE UĞRADIĞI İÇİN İNTİHAR ETTİ

Geçtiğimiz aylarda 2 arkadaşı ile birlikte örgütten kaçarak teslim olan Zilan Dicle kot adlı kadın terörist, 2015'in sonlarına doğru, Kandil dağındaki Kalaturka Kampı'nda Zeynep adlı bir kızla tanıştıklarını belirterek şunları anlattı:"Mahmurlu Kürt bir ailenin 5 çocuğundan biriydi. Sürekli cinsel taciz gördüğünü söyleyerek ağlıyordu. Geçen yıl Bole kampında bir kadın arkadaşın el bombasıyla intihar ettiğini duydum. Daha sonra bu kişinin Beritan Hilal kod adlı Zeynep olduğunu ve sürekli tecavüze uğradığı için intihar ettiğini öğrendim."

ZEYNEK KARA OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Bu ifade üzerine araştırma yapan istihbarat birimleri, tecavüz sonrası intihar eden kızın, 20 yaşındaki Zeynep Kara olduğunu belirledi.Örgütün kadın yapılanması YJA star'ın, ölümünden bir yıl sonra Zeynep Kara'nın Kandil'e hava operasyonunda öldüğünü ve sözde savaş koşullarından dolayı geç açıklamak zorunda kaldıklarını öne sürerek, ailesinden özür dilediği de ortaya çıktı.