BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kayıp kadının cesedi toprağa gömülü bulundu

Gaziantep'te hakkında kayıp başvurusunda bulunulan genç kadının cesedi, sevgilisinin çiftliğinde toprağa gömülü halde bulundu.

Abone ol

GAZİANTEP'te, yakınları tarafından hakkında kayıp başvurusunda bulunulan 28 yaşındaki Sevda Başar'ın cesedi, yasak aşk yaşadığı öne sürülen evli sevgilisinin çiftlik evinde toprağa gömülü bulundu.

Başar'ın göğsüne av tüfeği ile ateş edilerek öldürüldüğü saptanırken, cinayetin ardından Sırbistan'a gittiği ortaya çıkan kadının sevgilisi Ethem O.'nun yakalanması için çalışma başlatıldı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sevda Başar'ın evine gitmediği ve 3 gündür kayıp olduğu ihbarının ardından çalışma başlattı. Başar'ın hayatını mercek altına alan jandarmalar, bekar kadının Yağdöver Köyü'nde oturan evli Ethem O. ile aşk yaşadığını belirledi. Bunun üzerine çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştıran jandarma, 2 gün önce İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Sırbistan'a gittiği saptanan Ethem O.'nun çiftlik evine savcılık kararıyla baskın düzenledi.


aaaaa.20140221152908.jpg CESEDİ TOPRAĞA GÖMÜLÜ BULUNDU

 Eğitimli köpeklerin de kullanıldığı aramada,  çiftlik evinde iş  makineleriyle kazı yapıldı.  Kazıda, çıplak olarak cesedine  ulaşılan Sevda  Başar'ın av tüfeğiyle gögüş bölgesine açılan  ateş sonucu öldürüldüğü belirlendi. Başar'ın  cesedi, olay  yerindeki incelemenin ardından  otopsi için morga gönderildi.

 Jandarma, yurt dışına çıkan Ethem O.'nun  yakalanması için  arama kararı çıkararak  Sırbistan'daki makamlarla iletişime  geçti.  Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.