BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.420,44
HABER /  GÜNCEL

Kayıp çocukların babası anjiyo oldu

86 gün önce Ramazan bayramında kaybolan ikisi kardeş 3 kayıp çocuk hala bulunamadı. Babaları anjiyo oldu.

Abone ol

Kayseri'de geçen 21 Eylül'teki Ramazan Bayramı'nın 2'nci gününde şeker toplamak üzere çıktıktan sonra kaybolan 2'si kardeş 3 çocuk, 86 gün geçmesine rağmen bulunamadı.

Kayıp Tekin kardeşlerin babası, işçi emeklisi 50 yaşındaki Hamza Tekin, stres ve üzüntü nedeniyle kalbinden rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Tekin anjiyo olup, yoğun bakıma alındı.

Talas İlçesi'nde Ramazan Bayramı'nda şeker toplamak için evden çıktıktan sonra kaybolan 6 yaşındaki Dilruba Tekin ile ağabeyi 7 yaşındaki Ahmet Tuna Tekin ve 11 yaşındaki Türkan Ay tüm aramalara rağmen bulunamadı. Çocukları aramak için Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan 60 kişilik ekip, çalışmalarını ara vermeden sürdürken Tekin kardeşlerin babaları Hamza Tekin, hastaneye kaldırıldı. Önceki gün kalbi sıkışan Hamza Tekin, muayene olmak eşi Leyla ve yakınlarıyla birlikte Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi’ne gitti.

Yapılan muayenede kalp damarlarında sorun olduğu belirlenen Hamza Tekin, anjiyo yapıldıktan sonra yoğun bakım ünitesine yatırıldı. Eşi Leyla Tekin, sorunların üst üste geldiğini söyledi. Eşinin çocuklar kaybolduktan sonra az yemek yiyip, çok çay ve sigara içtiğini, fazla konuşmayıp içine kapandığını belirten eşi Leyla Tekin, şöyle dedi:

“Çocuklar kaybolalı 86 gün oldu. Hiç bir haber yok. Bir gün çıkıp gelecekler diye bekliyoruz. Aile olarak çok sarsıldık. Kocam da çok üzüldü. Sanıyorum kalbi de bu üzüntüye daha fazla dayanamadı. Hastaneye götürdük. Anjio oldu. Yoğun bakımda yatıyor. Tedavisi tamamlanınca servise çıkarılacak.”

Kayıp çocuklardan Türkan Ay'ın babası İbrahim Ay da Hamza Tekin gibi çok üzüntülü olduklarını, artık ne yapacaklarını şaşırdıklarını söyledi. Hayatlarının altüst olduğunu belirten İbrahim Ay, çocukların bir an önce bulunmasını istedi.