BIST 10.083
DOLAR 32,47
EURO 34,84
ALTIN 2.436,24
HABER /  MAGAZİN

Kavga çıkaran o fotoğraf

Didem'in bikinili fotoğrafları kavga çıkardı. Tatlıses, Savaş Ay'a şöyle seslendi;

Abone ol

İbo Şov'un oryantali Didem'in bikinili fotoğraflarının Savaş Ay tarafından yayına verilmesi, İbrahim Tatlıses'i çileden çıkardı. Diğer gazetecileri arayıp, fotoğraflara sansür uygulatan Tatlıses, Savaş Ay'a sözünü geçiremedi.

Bu nedenle Savaş Ay'a çok kızgın olan Tatlıses, programında konuyu gündeme getirdi. "Adam gibi gazetecilik yapın" diyen Tatlıses,
"Savaş Ay herkesin ağabeyi bildiği dost bildiği birisi. Yanımda konuşurken, sohbet ederken sohbetimi bile gazetede yayınlıyor. Sadece sohbet ediyorduk, röportaj yapmadı. Onu bile kalktı ’İbrahim Tatlıses benimle röportaj yaptı’ diye verdi. Uçakta yaptığımız konuşmayı da bu şekilde verdi" dedi.

UTANDIM YANITLADIM

Programın oryantali Didem ile de aynı şekilde sohbet edip, bunları gazeteye aktardığını belirten Tatlıses, olayı şöyle aktardı; "Gelip Didem’le konuşmuş. Didem, ’Ben ağabey olarak gördüm. Yaşça büyük benden. Utandım. ’Soru sordu, ben de cevap verdim’ diyor. Sen de kalkıp bunu sohbet olarak, röportaj olarak veriyorsun."

GİZEMLİ KALSIN DİYE SAKLIYOR

Oryantaline de yasak getiren Tatlıses, "Biz bu kızımızı elimizden geldiğince saklıyoruz. Sadece diyoruz ki gizemli kalsın. Sadece dansıyla ortada kalsın. Zaten ne konuşmasını ne de ses tonunu bilirsiniz. Bir daha otelden çıkmak yok. Biz tekneyle dışarı çıkmadığımız sürece..." //(televizyongazetesi)