BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,78
ALTIN 2.487,60
HABER /  GÜNCEL

Katliamın en küçük kurbanı Deniz oldu

Ankara'daki bombalı katliamın en küçük kurbanı 9 yaşındaki Veysel Deniz Atılgan oldu.

Abone ol

Ankara 'da düzenlenen 'Barış' mitingi öncesi patlatılan bombalarla yapılan katliamda hayatını kaybeden 95 kişi arasında bulunan İbrahim Atılgan ve oğlu, 9 yaşındaki Veysel Deniz Atılgan için Batman 'ın Gercüş ilçesinde yas tutuluyor.

Ankara'da patlatılan iki bombalı saldırıda yaşamını yitirenler arasında Batman'ın Gercüş İlçesi'nde oturan 55 yaşındaki İbrahim Atılgan ve 9 yaşındaki oğlu Veysel Deniz Atılgan'ın da bulunduğu belirlendi.

TCDD Diyarbakır Müdürlüğü'nde çalışırken 5 yıl önce tayini Ankara'ya çıkan ve dünkü barış mitingine oğlu Veysel Deniz Atılgan ile katılmak isterken bombalı saldırıda yaşamını yitiren İbrahim Atılgan için yakınları olaydan sonra Ankara'ya gitti. Hayatını kaybedenlerin yapılacak otopsi raporlarının ardından ailelerine teslim edileceği ifade edilirken İbrahim Atılgan ve oğlu 9 yaşındaki Veysel Deniz'in cenazelerinin getirileceği Gercüş'te yas tutuluyor. Atılgan ailesinin ilçe merkezine bağlı Pınarbaşı Mahallesinde bulunan Atılgan ailesinin evinde yükselen ağıtlar yürek yaktı.