BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Bombacıyı gördüm iddiası!

Ankara'yı kana bulayan terör saldırısıyla ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan Abdulselam Altun'un babası Mehmet Ali Altun, oğlunun bombacıyı farkettiğini, bağırdığını; ancak o sırada elindeki pimi çektiğini söyledi.

Abone ol

Ankara'daki bombalı saldırının failini gördüm iddiası! Sıhhiye'deki saldırıda yaralanan Mehmet Ali Altun, saldırıyı gerçekleştiren kişiyi oğlunun gördüğünü iddia etti. İşte o iddia;

Patlamanın ardından yaralı yakınlarının Ankara Numune Hastanesi'ndeki bekleyişi devam ediyor. Hastanede yaralı olarak yatan Abdulselam Altun'un babası, basın mensuplarına oğlunun hastaneye kaldırılmadan önce bombacıya ilişkin görgü tanıklığını aktardı. Mehmet Ali Altun, oğlunun bombacıyı gördüğünü iddia etti.

"3 ÇOCUĞUM PATLAMADA YARALANDI"

Baba Altun, hastane ile Adli Tıp arasında mekik dokuduğunu söyleyerek, saldırıda hayatını kaybedenlerden bazılarını tanıdığını, 3 çocuğunun da patlama da yaralandığını söyledi. Bir çocuğunun ayağının koptuğunu ve öğretmen olduğunu söyleyen acılı baba, polisin yeterince önlem almadığını iddia etti.

"'BOMBACI' DEDİM, PANİKLEDİ"

Oğlu Abdulselam'ın bombacının bir sırt çantası olduğunu elinde de bir çanta taşıdığını söyleyen Mehmet Ali Altun, oğlunun anlattıklarını şöyle paylaştı;

"Oğlum Abdulselam "İlk önce gözümün önüne gelince şüphelendim. Sanki hissettim. 'Bombacı' dedim, panikledi. Paniklediği zaman öbür çantayı bıraktı, elindeki çantayı attı. Elinde bir şey varmış, ona bastığı an sadece bildiği ateş üstüme geldi' dedi." Oğlu Abdulselam'ın şokta olduğunu dile getiren Altun; "Bir taraftan kardeşinin ayakları gitmiş, kendisi yaralı. Arkadaşı gitmiş. Psikolojik yönü de var. Biz nasıl yapacağız bunu? Biz devletten bir şey bekliyoruz" dedi.