BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Kasımpaşada coşku sürüyor

43 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkan Kasımpaşaspor'da büyük sevinç yaşanıyor.

Abone ol

Ankara'da oynanan Turkcell Süper Ligi'ne yükselme final maçında Altay'ı penaltılarla mağlup ederek 43 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkan Kasımpaşaspor'da büyük sevinç yaşanıyor.

Ankara'dan bugün akşam saatlerinde İstanbul'a gelen Kasımpaşaspor kafilesini, Atatürk Havalimanı'nda coşkulu taraftarlar karşıladı. Buradan üstü açık otobüsle hareket eden kafile, ilk olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı makamında ziyaret etti.

Kasımpaşaspor Kulübü yönetici, teknik heyet ve futbolcularını tek tek kutlayan Topbaş, Kasımpaşa'nın 43 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'e çıkmasından büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Sezon içinde yaşanan sıkıntılara rağmen takımın takdir edilecek performans sergileyerek büyük bir başarıya imza attığını ifade eden Başkan Topbaş, "Kasımpaşaspor, buraya hak ederek geldi. Hepimizin gururu oldu. Bütün futbolculara ders olarak okutulacak bir performans gösterdi. Biz manevi desteğimizi verdik, onlar yüreklerini ortaya koydular ve hepsiyle gururlandık" dedi.