BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,74
ALTIN 2.412,39
HABER /  GÜNCEL

Kartal'dan Galatasaray'a son çalım

Beşiktaş, Mehmet Akyüz'ün ardından Ersan Gülüm'ü de Galatasaray'ın elinden aldı.

Abone ol

Beşiktaş, Mehmet Akyüz'ün ardından Ersan Gülüm'ü de Galatasaray'ın elinden aldı.

Başkan Demirören, bonservis için 6 milyon euro isteyen Adanaspor'u 4.5 milyon euroya razı etti.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, teknik direktör Tayfur Havutçu'nun bir transfer talebini daha yerine getirip, geçen sezon kiralık olarak forma giyen Ersan Gülüm'ün takımda kalmasını sağladı.Futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ile dün bir araya gelerek pazarlık yapan Yıldırım Demirören, 6 milyon Euro isteyen Akgül'ü 4 milyon 500 bin Euro'ya ikna etmeyi başardı.

Demirören daha önce 4 milyon Euro teklif etmiş, ancak Akgül Galatasaray'ın devreye girip fiyat artırması nedeniyle olumsuz yanıt vermişti. Bayram Akgül'ün yarın da sarı kırmızılı yöneticilerle görüşmesi bekleniyordu.

DEMİRÖREN ÇOK MUTLU

Yıldırım Demirören, kısa bir süre oynama şansı bulmasına rağmen başarılı bir performans sergileyerek herkesin beğenisini kazanan Ersan'ı takımda tuttukları için mutlu olduğunu söyledi. Demirören, "Beşiktaş ile özdeşleşmiş bir futbolcunun başka takımda oynaması zaten kabul edilebilecek bir şey değildi. Bu transferden hem biz hem Adanaspor hem de Ersan kazandı" diye konuştu.

Beşiktaş ile Galatasaray, Tavşanlı Linyitspor'un forvet oyuncusu Mehmet Akyüz'ün transferinde de karşı karşıya gelmiş, bu rekabette de gülen taraf siyah-beyazlılar olmuştu.

DİEGO COSTA OLMALI

Öte yandan, siyah-beyazlıların sözleşmesi biten Bobo'nun yerine oynatmayı planladığı Diego Costa'nın transferinde şok bir gelişme yaşandı. Atletico Madrid Kulübü, Brezilyalı futbolcuyu kiralamak isteyen Beşiktaş'a olumsuz yanıt verdi.

Siyah-beyazlılar, bu gelişmenin ardından transfer listesindeki diğer yabancı golcülere yönelirken, Bobo'nun takımda kalma ihtimali ortaya çıktı.