BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Kartal yine borsaya bildirdi

Beşiktaş, yeni transferi Schildenfeld'i borsaya bildirdi...

Abone ol

Beşiktaş, bugün sözleşme imzaladığı Hırvat savunma oyuncusu Gordon Schildenfeld'in transferini İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İMKB'ye gönderdiği
yazıda, Dinamo Zagreb'in Hırvat defans oyuncusu Gordon Schildenfeld ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere, 4.5 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Siyah-beyazlı kulübün gönderdiği yazıda, ''Şirketimiz, Dinamo Zagrep'te
forma giyen Gordon Schildenfeld'in transferi konusunda kendisi ve kulübü ile 3,5 yıl artı 1 yıl opsiyonlu olmak üzere anlaşma sağlamıştır'' ifadeleri yer aldı.
Bu arada siyah-beyazlı kulüp, resmi internet sitesinde yeni transfer Gordon
Schildenfeld'in bilgilerine yer verdi.

23 yaşındaki ve 1.91 metre boyundaki Gordon Schildenfeld, futbola Sibenik'te başladı. 2007 yılında Dinamo Zagreb'e transfer olan Alman kökenli defans oyuncusu, 2005-2006 sezonunda Sibenik ile Hırvatistan 2. Ligi'nde mücadele etti.

Genç oyuncu, takımıyla geçen sezon 1. Lig'e çıktı. 1. Lig'deki ilk sezonunun
ardından Hırvatistan'ın büyük takımlarının dikkatini çeken Schildenfeld, takım arkadaşı Rukavina ile Hajduk Split'e gitmek üzereyken Dinamo Zagreb'e transfer oldu. Hırvatistan 21 yaş altı milli takımının formasını da giyen Schildenfeld, özellikle hava toplarındaki büyük üstünlüğü ile dikkat çekiyor. Genç futbolcu, Hırvat milli takımının gelecekteki değişmez oyuncularından biri olarak gösteriliyor.