BIST 10.277
DOLAR 32,25
EURO 34,74
ALTIN 2.395,34
HABER /  SPOR

Kartal, Toroğluna pençe vurdu

Maraton programında Beşiktaş - Rize maçın hakemi Aytekin Durmaz'a ve Demirören'e neler söyledi neler.

Abone ol

Maraton programında Beşiktaş - Rize maçın hakemi Aytekin Durmaz için, "Yukarıdan emir almış" diyen ve Demirören'in "Şampiyon olacağız" sözlerini, 'Öküz altında buzağı aranıyor' diyerek yorumlayan Erman Toroğlu'na Beşiktaş Kulübü'nden tepki geldi.

Beşiktaş'ın resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Her iki kupada da şampiyonluğa koşan kulübümüze saldıran Toroğlu, sadece Beşiktaş'a değil, hakarete varan yalan dolu yorumlarıyla artık Türk Futbolu'na zarar vermeye başlamıştır.

Toroğlu'nu bundan sonra Beşiktaş ile ilgili yapacağı yorumlarda haddini bilmeye davet ediyoruz' ifadesi kullanıldı.

Resmi açıklamada şöyle denildi:
"Erman Toroğlu dün Maraton programında Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçı ile ilgili yorumlarında Kulübümüz’e yönelik düşmanca tavrını bir kez daha sergilemiş, yanlı iddialarıyla haddini aşmıştır.

Erman Toroğlu, dün sürekli olarak Beşiktaş aleyhine yaptığı yanlı yorumlarında, Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören’in Takımımız’a olan inancını dile getirip, şampiyon olacağımızı ifade eden demeçlerini, “… Şampiyon olacağım diyorsun, inanç diyorsun, seyirciyi gösteriyorsun ve sonra kafa karışıyor. İnsanlar geriliyor. Öküz altında buzağı aranıyor'' demiştir.

Toroğlu’nun Beşiktaş ile ilgili konularda kendisinin tabiri ile sürekli olarak “öküz altında buzağı araması'' şüphesiz Beşiktaş Camiası’nın da kafasını karıştırmaktadır. Acaba Erman Toroğlu, Beşiktaş’ın iki kupada da şampiyonluk mücadelesi verdiği bu haftalarda kimlerin talimatı ile sürekli olarak Kulübümüz aleyhinde ağır yorumlar yapmaktadır?

“… Dediler ki “bir takım galip gelsin'', “… Yukarıdan emir alıyorsun'', “… Beşiktaş hakem kararlarıyla galip gelmiştir'' iddialarıyla milyonlarca sporseverin izlediği bir programda kamuoyunu yanıltan Toroğlu, bu maksatlı iddialarını ispatlamak zorundadır.

Toroğlu daha önce de Teknik Direktörümüz Sayın Jean Tigana ile ilgili iftiralar ortaya atarak, “Elimde belgeler var'' demiş; ancak her ne hikmetse bu belgeleri kendisine ısrarla “Açıkla'' dememize rağmen bir türlü ortaya çıkartamamıştır.

Bu örnekten de anlaşılacağı gibi Toroğlu ispatsız, dayanaksız, belgesiz ve uydurma iddialarla medyada kendine yer edinmiş, şöhretini spor kamouyundaki insanlara düzeysiz bir uslupla saldırarak sağlamlaştırma yolunu seçmiş bir kişidir.

Her iki kupada da şampiyonluğa koşan Beşiktaşımız’a mesnetsiz ifadelerle saldıran Toroğlu, sadece Beşiktaş’a değil, hakarete varan yalan dolu yorumlarıyla artık Türk Futbolu’na zarar vermeye başlamıştır.
Hiçbir belgeye, ispata dayanmadan Beşiktaş’ı kendisine reklam malzemesi yapmaya çalışan Toroğlu çok iyi bilmelidir ki; Beşiktaş 104 yıllık tertemiz geçmişi, onurlu mücadelesi ile kimseye malzeme olmayacak kadar büyüktür.
Erman Toroğlu’nu bundan sonra Beşiktaş ile ilgili yapacağı yorumlarda haddini bilmeye davet ediyoruz. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.."