BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  SPOR

Ç.Rizeden yaylım ateşi

Ç.Rizespor'da Beşiktaş mağlubiyetinden dolayı öfke dinmiyor. Basın sözcüsü, zehir zembelek açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Orhan İstif, futbolu yönetenlerin Beşiktaş'ın şampiyon olmasını, Çaykur Rizespor'un ise küme düşmesini istediğini iddia etti. İstif, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçında yaşananların her şeyi apaçık gösterdiğini savunarak, “Kazanmak adına her şeyi yapıyorsunuz, var gücünüzle mücadele ediyorsunuz ve bu emeklerinizin karşılığı çalınıyor. Bu kadar adaletsizlik olmaz. Birine şikayet etmeye kalksanız, kime şikayet edeceksiniz.

Tahkim Kurulu dışında hiçbir yere şikayet etme hakkınız yok. Tahkim Kuruluna şikayet etsek elimize ne geçecek. Güvenç Kurtar olayında yaşananlar ortada. Şıracının şahidi bozacı” dedi. Kimseye minnet borçlarının olmadığını kaydeden İstif, şöyle devam etti: “Ligde topladığımız 29 puanın tamamı anamızın ak sütü gibi helal puanlardır. Bunları emeğimizle aldık, ama emeğimizin karşılığı olan en az 10 puanımız ise çalınarak başkalarına verildi. Hemen her karşılaşmada hakkımız yendi. Sadece Fenerbahçe maçında hakkımız yenmedi. Çünkü bu ligde bu iki takım günah keçisi ilan edilmiş. Birinin düşmesi diğerinin şampiyon olmaması isteniyor. Bunun için Fenerbahçe maçında futbolumuzu rahatça oynadık.” İstif, ligde kalan 7 haftada var güçleri ile mücadele edeceklerini ifade ederek, “Kimseden bir beklentimiz yok.

Onurumuzla mücadelemize devam edeceğiz. Kiminle nerede oynayacağımız önemli değil. Çıkıp haklı mücadelemizi sahaya yansıtarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu..