BIST 10.277
DOLAR 32,19
EURO 34,76
ALTIN 2.388,57
HABER /  GÜNCEL

Bakan Aksudan başsağlığı mesajı

İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Tunceli'de dün 4 askerin şehit olması nedeniyle başsağlığı mesajı gönderdi.

Abone ol

İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Tunceli'de dün 4 askerin şehit olması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ, Jandarma Genel Komutanı Işık Koşaner ve şehitlerin ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi.

Aksu, Orgeneral Büyükanıt, Orgeneral Başbuğ ve Orgeneral Koşaner'e gönderdiği mesajlarda şunları kaydetti:

''08 Nisan 2007 Pazar günü Piyade Onbaşı Mikdat Sümer, Piyade Onbaşı Ramazan Özen, Piyade Er Halim Atlas ve Jandarma Uzman Erbaş Bülent Yollu'nun Tunceli Pülümür Kızılmescit Bölgesinde icra edilen operasyon esnasında teröristler ile girilen silahlı çatışma sonucunda şehit olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum.

Şahsım ve İçişleri Bakanlığı olarak, şehitlerimize Allah'tan rahmet, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı dilerim.''

Aksu, şehit ailelerine gönderdiği başsağlığı mesajında da, çocuklarının vatanının ve milletin bölünmez bütünlüğü için girmiş oldukları kutsal mücadelede şehit olduklarını derin bir üzüntüyle öğrendiğini kaydetti. Aksu, ''Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, size ve diğer yakınlarınıza başsağlığı ve sabır diliyorum'' dedi.