BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kartal, orta saha peşine düştü

Beşiktaş, orta sahadaki boşluğunu doldurmak istiyor. Kartal, iki isimle görüşüyor. Siyah-beyazlılar, bu ikisimden birini renklerine bağlamayı düşünüyor.

Abone ol

Beşiktaş orta saha için adaylarını belirledi. Siyah-Beyazlılar, Biscan'ın transferini gerçekleştiremezse Norveç'in Tromso takımında oynayan Patrice Bernier ile Genkli Sefyo Soley arasında seçim yapacak

Transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş'ta sürpriz iki isim gündeme oturdu. Siyah Beyazlılar'ın, Norveç Ligi takımlarından Tromso'da forma giyen Kanadalı orta saha oyuncusu Patrice Bernier almak için harekete geçtiği öğrenildi. Beşiktaş'ın milli futbolcu için kulübüne ilk görüşmede 1.2 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı ancak ret yanıtı aldığı öğrenildi.
Siyah - Beyazlılar'ın ikinci kez Norveç Kulübü ile masaya oturmaya hazırlandığı ve fiyatı 1.5 milyon Euro'ya kadar çıkaracağı bildirdi. Yönetim bu transferde olumsuzluk yaşaması halinde Belçika'nın Genk takımında oynayan Seyfo Soley'e yönelecek. 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun Beşiktaş'ın teklifine "evet" dediği öğrenildi. Siyah - Beyazlılar, hafta sonuna kadar haber beklediği Biscan'ın gelmemesi halinde bu iki futbolcudan birini renklerine katacak. Bu arada Rıza Çalımbay da dün gece Nantes - Wacker Tirol takımları arasındaki hazırlık maçında Fransız kulübünün orta sahasında görev yapan Gineli oyuncusu Ca Bocundji'yi izledi.

Soley kimdir?
Doğum Tarihi: 16.02.1980
Boyu: 1.94
Kilosu: 88
Ülkesi: Gambia
Mevkii: Orta saha
Oynadığı Takımlar: Lokeren, Al Hilal
Kontrat Bitişi: 30 Haziran 2006

Bernier kimdir?
Doğum Tarihi: 23-09-1979
Takımı: Tromso
Uyruğu: Kanada
Boyu: 1.81
Kilosu: 83
Milli: 8 maç - gol yok
Takımları: Montreal İmpact, Moss FC, Tromso

Haber: Mehmet Demircan
Kaynak:
www.pasfotomac.com.tr