BIST 10.649
DOLAR 32,19
EURO 35,02
ALTIN 2.425,30
HABER /  GÜNCEL

Başbakan'dan Emre'ye dön çağrısı

Emre'yle ilgili her gün değişik iddialar ortaya atılıyor. Newcastle United Başkanı, yıldız futbolcuyu çok istedikleri halde alamadıklarını açıkladı. İşte olay yaratacak açık

Abone ol

Newcastle United Başkanı Shepherd, "Emre'nin öyle bir itibarı var ki, Türkiye'nin Başbakanı bile onu arayarak, geri dönmesini istedi" dedi.

Başkan Açıkladı
İngilizler'den müthiş iddialar... İnter'in Türk yıldızı Emre Belözoğlu'nu transfer etmek isteyen Newcastle United, bu transferde bir türlü mutlu sona ulaşamadıklarını söyledi. İngiliz kulübünün başkanı Freddy Shepherd, Newcastle United'ın resmi internet sitesine dün bomba gibi açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Korkusu
Newcastle United Kulübü Başkanı Shepherd, Emre Belözoğlu için İnter'e daha önce resmi teklifte bulunduklarını ve beklemeye geçtiklerini belirtti. İngiliz kulübünün başkanı Shepherd, Emre'yi Türkiye'den Fenerbahçe'nin de istediğinin altını çizerek, şunları söyledi:

Emre'yi İkna Turları
"Emre'nin Türkiye'de öyle bir itibarı var ki, Türkiye'nin Başbakanı bile onu arayarak 'Ülkene dön' çağrısı yaptı. Türkler, gönlü İngiltere'de olan Emre'yi ikna etmek için yoğun çaba sarfediyorlar." Öte yandan İngiliz basınında çıkan haberlerde de Fenerbahçe'nin Emre için İnter kulübüne Newcastle'dan daha iyi bir ücret önerdiğini ileri sürdüler

Kaynak: www.pasfotomac.com.tr