BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.441,24
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Karşıyakaya Çalışkan başkan geldi

Karşıyaka Spor Kulübü'nün olağanüstü genel kurulunda, başkanlığa Hüseyin Çalışkan seçildi.

Abone ol

Karşıyaka Nikah Salonunda yapılan olağanüstü genel kurulda, kulüp başkanı Coşkun Keskiner, 2010-2011 sezonu için taslak bütçenin 20 milyon 800 bin lira olduğunu belirterek, bunun 10 milyon lirasının eski borçlar dahil futbol şubesine, 2 milyon 500 bin lirasının basketbol şubesine ve 1 milyon lirasının da voleybol şubesine ayrılacağını söyledi.

Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çalışkan'ın hazırladığı tek listenin yer aldığı kongrede, Çalışkan başkanlığındaki yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı:
Tayfun Yelkenbiçer, Selahattin Sakıpağa, Azad Yeşil, Ufuk Kele, Nazım Torbaoğlu, Haydar İnaç, Semra Aksu, Celal Doğanalp, Mustafa Özçakar, Fatih Diniz, Özgür Aris, Ali Alan, Vedat Karataş, Şeref Tufanyazıcı

Yedek üyeler: Gökhan Şensan, Mithat Salepçioğlu, Cemal Vahid, Tamer Ustaoğlu, Mehmet Doğan.

Kongrede, Karşıyaka Spor Kulübünün 100. yıl kutlamasına 2011'de başlaması kararlaştırıldı.

BAŞKAN HÜSEYİN ÇALIŞKAN

Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni başkanı Hüseyin Çalışkan, Karşıyaka'nın 2011'de 100. yıl kutlamalarına başlayacağını, bunun için belediye meclisinde bir bütçe ayrıldığını kaydetti. Seçimle her şeyin bitmediğini kaydeden Çalışkan, ''Karşıyaka ile bir bütün olmalıyız, bir yürek gibi tek çarpmalıyız. Bu yıl ikinciliği geçiniz, ligi şampiyon olarak tamamlayacağız'' dedi.

Küçük düşünmeyeceklerini vurgulayan Çalışkan, ''Bir hayalim var. Bir (A) Milli Takım, 11 futbolcusu da Karşıyakalı ve Dünya Şampiyonu. Bu bir hedef. Hedeflerimizi belirleyip, bu doğrultuda çalışacağız'' diye konuştu. Başkanlığı memur anlayışıyla yapmayacağını kaydeden Çalışkan, ''Karşıyaka'da, Galatasaraylı, Beşiktaşlı, Fenerbahçeli çocuk doğmayacak'' dedi.

STAT

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Türkiye'nin 2016 Avrupa Şampiyonası'na evsahipliği kazanması durumunda Karşıyaka'da yapılacak stadı TFF'nin yapmasının planlandığını ancak finallerin Fransa'da yapılacağının açıklandığını hatırlattı.

Ancak İzmir Büyükşehir Belediyesinin Karşıyaka'da 22-25 bin kişilik bir stat yapımı için söz verdiğini kaydeden Durak, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Karşıyaka'da bir stat yapılacak. Yapılmazsa görevimin son yılında kazmayı ben vuracağım. Karşıyaka Stadı'nı yapacağız. İzmir'de yapılması planlanan stat için ayrılan yer, öyle veya böyle İzmir'deki tek tescilli yerdir. Bu stat öyle veya böyle yapılacak, gerekirse baskı yapacağız. İzmir Büyükşehir Belediyesi seçim öncesi ve sonrası verdiği sözü mutlaka yerine getirecektir.''