BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Karısına beni sevmiyorsun kurşunu

Kendisinden ayrılmak isteyen karısının ısrarlı tutumu kocayı çılgına çevirdi.

Abone ol

ŞANLIURFA'da, işsiz olan 4 çocuk babası Kadir Çakmak, ayrılmak üzere olduğu eşine 'beni sevmiyorsun' deyip kurşun yağmuruna tutu. Yakınlarının gözlerini önünde vurulan 42 yaşındaki Remziye Çakmak, vücuduna isabet eden 3 mermiyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Hekimdede Mahallesi 949. Sokak 9 numaralı evde meydana geldi. İddiaya göre, 4 çocuk babası olan 45 yaşındaki Kadir Çakmak, evliliklerini bitirme aşamasında olduğu eşi Remziye Çakmak (42) kaldığı eve geldi. Eşinin yakınlarının da bulunduğu evde bir süre eşiyle tartışmaya başlayan issiz Kadir Çakmak, 'Beni sevmiyorsun', 'Eve başka erkekleri alıyorsun' ifadelerini kullanarak bir anda tartışmanın büyümesine neden oldu. Yaşanan tartışma üzerine eşinin de kendisine karşılık vermesiyle birlikte sinirlerine hakim olamayan Kadir Çakmak, üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancayla peş peşe ateş açarak, 4 çocuk annesi eşine kurşun yağdırdı. Kanlar içerisinde avlulu evin bahçesine yığılan genç kadın için yakınları polis ve 112 acil servis ekiplerine ihbarda bulundu. Eşinin yaralandığını gören koca korkuya kapılarak sokak aralarında kayıplara karıştı. Komşularının 112'ye haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri anne Çakmak'ı Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan kadın vücuduna isabet eden 3 kurşun yarasıyla hayatını kaybetti. Olay yerine gelen emniyet ekipleri evde ve dışarıda boş kovan topladı.

KEDİ OLAY YERİNDEN AYRILMADI

Olayın meydana geldiği evde inceleme yapan ekipler, ölen Remziye Çakmak, tarafından yiyecek verilerek beslenen bir kedinin olay yerinden ayrılmaması dikkat çekti. Olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaptığı sırada ölen kadının kanlı giysilerini izleyen kedi bir süre evin avlusundan ayrılmadı. Öte yandan cinayeti işleyen Kadir Çakmak ise daha önceden çeşitli suçlardan dolayı kaydının bulunduğu öğrenilirken, polis ekipleri çevrede arama çalışmalarına başladı. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.