BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,96
ALTIN 2.505,91
HABER /  DÜNYA

Karısı başka bir kadınla basınca...

Karısının başkasıyla yakaladığı Kenyalı Olimpiyat Şampiyonu maratoncu yaşamına böyle son verdi.

Abone ol

Karısının başkasıyla yakaladığı Kenyalı Olimpiyat Şampiyonu maratoncu Wanjiru, balkondan atladı, öldü

2008 Olimpiyat Şampiyonu Kenyalı atlet Samuel Wanjiru'yu karısı evinde başka bir kadınla yakaladı. Balkondan atlayan Wanjiru hayatını kaybetti.

Kenya'nın ilk altın madalyalı maraton koşucusu ve 2008 Pekin Olimpiyat Şampiyonu 24 yaşındaki Samuel Wanjiru intihar etti. Polis, Wanjiru'nun başkent Nairobi'nin 150 kilometre kuzeybatısındaki Rift Valley'e bağlı Nyahururu'daki evinde ölü bulunduğunu ve sporcunun balkondan atlayarak can verdiğini söyledi. İddiaya göre Wanjiru'yu karısı evde başka bir kadınla bastı. Bunun üzerine çift hararetli bir şekilde tartışmaya başladı. Daha sonra karısı, Wanjiru ile birlikte olduğu kadını yatak odasına kilitledi.

KEFALETLE SERBEST KALDI

Bunun üzerine Wanjiru balkondan atladı. Ancak Wanjiru'nun karısı Njeri'yi ikna etmek için mi atladığı, yoksa intihar mı ettiği henüz netlik kazanmadı. Çift 2010 yılının kasım ayında da çok büyük bir kavga etmiş, Wanjiru karısını Kalaşnikof'la kovalamıştı. Suçlamaları reddeden maratoncu kefaletle serbest bırakılmıştı. Wanjiru önümüzdeki pazartesi günü yasadışı yollardan silah elde edinmekten mahkeme karşısına çıkacaktı.