BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe potada şov yaptı!

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı yeni dönem için bomba transferler yaptı. İşte sarı lacivertlilerin yeni isimleri...

Abone ol

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda antrenörlüğe Yunan Antrenör George Dikeoulakos'u getirdi. Sarı lacivertliler ayrıca, Letonyalı basketbolcu Elina Babkina, Zane Tamane ve Tarsus Belediye takımında oynayan Kübra Siyahdemir'i renklerine bağladı.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda, Lazslo Ratgeber'den boşalan baş antrenörlüğe geçtiğimiz sezon Polonya'nın Lotos Gdynia takımını çalıştıran ve Letonya Milli Takımı'nın da antrenörlüğüne devam eden Yunan Antrenör George Dikeoulakos getirildi.

Fenerbahçe ayrıca, geçtiğimiz sezon Polonya'nın Lotos Gdynia takımında forma giyen Letonyalı basketbolcu Elina Babkina, geçtiğimiz sezon Macaristan'ın Euroleasing Sopron takımında forma giyen Letonyalı Zane Tamane ve geçtiğimiz sezon Tarsus Belediye takımında oynayan Kübra Siyahdemir 'i transfer etti.

2009-2010 sezonunda ülkesi Yunanistan'ın Sony Athinaikos takımını çalıştıran, takımına Yunanistan ligi, Yunanistan kupası ve Eurocup şampiyonluğu yaşatan Dikeoulakos, 2010-2011 sezonunun Ocak ayında Polonya'nın Lotos Gdynia takımı ile anlaştı. Yunan antrenör, takımıyla Polonya Kupasını müzesine götürmeyi başardı. Dikeoulakos bu sezon FIBA tarafından düzenlenen ve bayanlar Avrupa Basketbolu'nun önemli organizasyonlarından All-Star maçında Avrupa takımının antrenörlüğünü de yapmıştı.