BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,97
ALTIN 2.506,38
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Karayolunun durumu içler acısı!

Milas-Bodrum karayolunda, duble yol çalışmaları yapılmasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen yolda çatlak ve çökmeler oluşmaya başladı.

Abone ol

Milas-Bodrum karayolunda devam eden duble yol çalışmaları bazı noktalarda devam ederken; yolun yapılmasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen yolda çatlak ve çökmeler oluşmaya başladı.

Milas-Bodrum karayolundaki bölünmüş yol çalışmaları devam ediyor. Ancak yeni yapılmış olan duble yolların durumu içler acısı! Yolun yapılmasının üzerinden birkaç ay geçmesine rağmen Karakaya mevkiinde yolda çatlamalar ve çökmeler görülmeye başlandı. Yoldaki bu çatlaklar yama yapılarak giderilmeye çalışılıyor.

Yolda, kaplamanın kaldırılmasında bazı bölümlerde önceki yapım sırasında kullanılan malzemeden dolayı bozukluk görüldüğünden eski asfalt kaplama tümüyle kaldırılmış, ardından yeni malzemeyle dolgu çalışması yapılmıştı. Öte yandan bazı noktalarda ise refüj çalışmaları devam ediyor. Refüj çalışmalarının devam ettiği noktalarda ve yolun tek şeritten verildiği yerlerde araç sürücülerinin dikkatli olmaları isteniyor.