BIST 10.248
DOLAR 32,31
EURO 34,80
ALTIN 2.398,49
HABER /  GÜNCEL

Karamürselde iki kardeş öldürüldü

Ayakkabı boyacılığı yapan biri 11 diğeri 23 yaşındaki iki kişi ölü olarak bulundu. Polis, intihar da dahil tüm ihtimalleri değerlendiriyor.

Abone ol

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'ne bağlı Tepeköy Gökçetepe mevkiinde, bu akşam saatlerinde başlarından av tüfeğiyle vurularak öldürülmüş biri 11, diğeri 23 yaşında iki kardeşin cesedi bulundu. Polis, iki kardeşin intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde de duruyor.

Gökçetepe'de bugün saat 16.00 sıralarında çevre köylerden birinde oturan ve ormanlık alanda mantar toplamaya çıkan Ayhan Demir adlı köylü, iki el silah sesi duydu. Sesin geldiği yöne giden bu kişi, Gökçetepe mevkiinde, tek katlı bir evin inşaatının önünde iki ceset görünce durumu polise bildirdi.

Olay yerine giden ekipler, üzerlerinden kimlik çıkmayan bu kişilerle ilgili yaptığı araştırma sonunda, Karamürsel'de ayakkabı boyacılığı yapan Alaattin Kurkut'un çocukları 11 yaşındaki Aykut ve 23 yaşındaki Cumhur Korkut olduğunu belirledi.

Başlarından yarı otomatik av tüfeğiyle vurularak öldürülmüş oldukları anlaşılan iki kardeşin yanında olayda kullanılan tüfek, ayrıca içinde ekmek, domates ve sucuk olan poşet de buldu. Polis, iki kardeşin intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde de durarak soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürüyor.