BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Karaköyde yangın paniği

Karaköy'de içerisinde kağıt toplayıcılarının kaldığı 4 katlı binada çıkan yangın, korku dolu dakikalar yaşattı.

Abone ol

Kısa sürede tüm binayı kaplayan alevler, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu söndürüldü. Edinilen bilgilere göre Karaköy Lüleci Hendek Caddesi 28 numarada bulunan 4 katlı, içi tamamen ahşap olan binanın 3'ncü katında yangın çıktı. Binada bulunan kağıt toplayıcılarının yaktığı sobadan sıçrayan kıvılcımlarla başladığı belirtilen yangın, kağıt ve hurda malzemelere sıçradı. Kısa sürede kontrolden çıkan alevler alt ve üst katlara da sıçradı.

Yangına Beyoğlu ve Fatih itfaiye ekipleri müdahale etti. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangının bitişikteki binalara sıçramasını engelledi. Binaya çok miktarda köpük sıkan itfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu yangını söndürdü. Yangın nedeniyle binanın iç kısımları tamamen çöktü.

Görgü tanıkları, binada kağıt toplayıcılarının bulunduğunu ve yangının ve sobadan sıçrayan kıvılcımların bu malzemeleri tutuşturmasıyla başladığını söyledi. Yaralı ve can kaybının olmadığı yangınla ilgili polis, inceleme başlattı.